27 / 04 / 2024

Çocuklar yaşadı! FLO'dan Okula Dönüş Koleksiyonu

Çocuklar yaşadı! FLO'dan Okula Dönüş Koleksiyonu

Okulların açılmasına az bir zaman kala velilerin gözü indirimlerde... Çocukları için uygun ürün arayan anne ve babalar için FLO yeni bir kolleksiyon hazırladı. FLO'nun 'okula dönüş kolleksiyonu' içinde öğrencilere yönelik bir çok ürün buluyor.



Okula Dönüş Koleksiyonu ile FLO piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Ürün yelpazesini genişleten yılların markası FLO, konforu kaliteyi uygun fiyatlara anne ve babaların hizmetini sundu.

Çocuklar yaşadı! FLO dan Okula Dönüş Koleksiyonu

FLO'nun öğrenciler için hazrladığı ürünler arasında çanta, kalemlik, su matarası ön planda bulunuyor. Ancak ürün seçenekleri yüzlerce kalemi bululyor. 

FLO'nun okul alışverişlerinin olmazsa olmazları, değişik fiyat aralıklarında satışa sunuldu. Yapılan açıklamada ise firmanın çocuklara mesajında 'rahat' ve 'havalı' olmak ön plana çıkartıldı.

Kızlar için siyah beyaz pudra

FLO'nun kız çocukları için hazırladığ ayakkabı serisinde renkler ağırlı olarak siyah beyaz ve pudra renklerinde oluşuyor. Babet ve sneaker modelleriinin okul hayatına da uyum sağlaması ön palana alınıyor. Cırtçırlı ve kışa uygun altı kalın ayakkabılar kız çocuklarının beğenisine sunuluyor.


Geri Dön