23 / 05 / 2024

kıbrs mercure hotel

kıbrs mercure hotel

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en büyük turizm yatırımlarından biri olan Mercure Hotel, Net Holding bünyesindeki otel Merit International Hotels & Resort'ün bünyesine dahil edildi...

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cois İn Hotel Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Cois İn Hotel Turizm Ve Taşımacılık Limited  Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakoç ve  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Mercure Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercure Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Can Altıok tarafından kuruldu.

Hotel Les Ottomans Aralık ayında yeniden satışta!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans, Aralık ayında yeniden satışa çıkıyor. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Ela Quality Resort Hotel'in yıllık sabit kira bedeli 7.5 milyon dolar!

Özak GYO'nun portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 5 milyon 500 bin USD+KDV olan mevcut yıllık sabit kira bedelinin 7 milyon 500 bin USD+KDV olarak güncellenmesine karar verildi.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

kıbrs mercure hotel Haberi

kıbrs mercure hotel

Mercure Hotel'i de 20 yıllığına kiralayarak bünyesine dahil eden Merit Grubu bu anlaşmayla beraber Kuzey Kıbrıs'taki otel sayısı beşe çıkardı.  Otelin yeni adı Merit Park olacak....