27 / 04 / 2024

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 



Koronavirüs salgını döneminde, yatırımlarını durduran ya da planlarını revize eden çok sayıda iş insanı bulunuyor. Fakat bunun tam tersi hareket edenler de var. Ekonomist'te yer alan habere göre; İzmirli Semih Peköz, Oğuz Kağan Yurdakan ve Sıtkı Kayalı bu dönemde yatırım soyunan iş insanlarından. Üç ortak, Kuşadası'nda 10 dönüm arazi üzerinde yer alan 56 odalı Unique Life Style Hotel için 7 milyon dolarlık yatırım yaptı. Projenin, ilave alanlarıyla 10 milyon dolara tamamlanması hedefleniyor. 

Unique Life Style Hotel e 10 milyon dolarlık yatırım!

Fikir ve altyapı çalışmaları bir yılı bulan otelin inşaatı ise dört ay gibi kısa bir sürede bitti. Sürdürülebilir turizm konseptini benimseyen otel, kişiye özel tatil deneyimi sunmak için 12 ay boyunca açık olacak. Türkiye'de bu yil gerçekleşen sekiz turizm yatırımı olduğunu ve Unique dışındakilerin Antalya'da yapıldığını söyleyen Oğuz kağan Yurdakan pandemi döneminde inşaat maliyetlerindeki yüzde 40ʻlik artışa rağmen yatırımdan vazgeçemediklerinin altını çiziyor.

Temel hedeflerinin sabah, öğle ve akşam konseptleri yaratarak misafirlerine butik hizmet sunmak olduğunu söyleyen Oğuz kağan Yurdakan, şu açıklamalarda bulunuyor: "Butik anlayışı pandemiyle birlikte daha fazla önem kazanmasının yanı sıra nitelikli hizmeti de yanında getiriyor. Öncülüğünü yaptığımıza inandığımız bu hizmet anlayışının takipçileri olacağına ve bu yatırımlarla Kuşadası'nın 1980'li yıllarda turizm rekoru kırdığı günlere geri dönmesi en büyük hayalimiz. Yıllık 20 bin geceleme hedefliyoruz. Plaj ve restoranlarımız
için ise bu yıl dışarıdan 150 bin kişiyi Oğuz kağan Yurdakan ağırlamayı planlıyoruz."

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!


 


Geri Dön