05 / 05 / 2024

Kıdan Topçular Oteli

Kıdan Topçular Oteli

Kıdan Turizm Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016 yılında hizmete açılacak...

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Şakir Binan ve Muhittin Can Binan ortaklığında kuruldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Hbo Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hbo Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Özdemir tarafından kuruldu.

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Kıdan Topçular Oteli Haberi

Kıdan Topçular Oteli


Kıdan Turizm İnşaat, Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 3 bin 614 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 20 bin 615 metrekare olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinde 1 adet dükkan, spor salonu, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, restaurantlar, soyunma odaları, 81 araçlık otopark yer alıyor.


Tek blok olarak tasarlanan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 4 bodrum katı + zemin kat+ 14 normal kat olarak inşa ediliyor. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016'da hizmete açılacak.


Abdi İpekçi Caddesi, Karakaş Sokak ve Erciyes Sokağın kesiştiği bölgede yer alan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinin 250 metre güneybatısında Bayrampaşa Spor Kompleksi, 400 metre güneybatısında Sabri Akpınar Parkı,  600 metre güneyinde İstanbul-Edirne Otoyolu, 350 metre...