21 / 05 / 2024

Kıdemli Yapı adres

Kıdemli Yapı adres

Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yamalı tarafından kuruldu.

Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yamalı tarafından kuruldu.

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Servet Kızmaz tarafından kuruldu.

Tuana İnşaatçılık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuana İnşaatçılık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Emrah Dal tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırtaylar Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kırtaylar Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Şerif Kırtay ve Baran Kırtay ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Hannarıcı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadir Gökçe ve Taylan Coşar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tab Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tab Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Tuba Bakırcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kentler planlanırken 100 yıllık planlamaları yapılmalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yıllık değerlendirme toplantısında konuştu. Bozbey; "Kentsel yenileme projeleriyle nüfus, öngörülenin üzerine çıkacak. Bu da trafik ve ulaşımın daha yoğun olacağını gösteriyor. Kentler planlanırken 50 veya 100 yıllık planlamaları yapılmalı." dedi.

Ekm Mimarlık Ve Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ekm Mimarlık Ve Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde Yener Saymaz tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat!

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat listesi 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı Maltepe projesi 2018'in ilk yarısında teslim ediliyor...

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe teslim tarihi!

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe teslim tarihi 2018 yılının ilk yarısı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Maltepe'de 300 konut ve 5 dükkan inşa edecek...

Kıdemli Yapı adres Haberi

Kıdemli Yapı adres

Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yamalı tarafından kuruldu.


Kıdemli Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit,seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2-Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....