27 / 04 / 2024

Kids Teens

Kids Teens

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids & Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Kids Teens'ten E0 sertifikalı bebek odası koleksiyonu!

ALFEMO’nun Kids & Teens markası, bu alanda yaptığı üretimde “en önemli ve ilk önceliğini” bebeklerin sağlığı ve güvenliği olarak belirledi. E0 standartlarındaki ürünler, sağlıklı ve güvenli olmasının yanı sıra antialerjk ve antibakteriyel.

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti!

CFR Yapı, çocuklu ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. CFR Yapı bünyesinde yer alan Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Aksa Enerji çocuklar için resim yarışması düzenliyor!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, gerçekleştirdiği projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor. Aksa Enerji, National Geographic Kids işbirliğiyle çocuklara ‘‘enerji ve doğal konulu resim yarışması düzenliyor.

Kids By Fatih Kıral, İSMOB'ta görücüye çıkıyor!

Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İsmob Fuarı’na ilk kez sadece kendi üretimi Çocuk ve Genç Grubu ile katılıyor

Alfemo Kuşadası'nda 2 mağaza açtı!

Alfemo, Türkiye’de ve yurtdışında sayıları hızla artan mağazalarına Kuşadası’nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı törenle yapıldı.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

ALFEMO Kids Teens’te %18 KDV indirimi!

Kids&Teens’in 31 Temmuz’a kadar devam edecek olan özel yaz kampanyası ile bebek, çocuk ya da genç odası takımları %18 gerçek KDV indirimi ile satılıyor.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Kids Teens Haberi

Kids Teens

Yurt dışındaki ilk Kids&Teens mağazası, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dhabi’nin en büyük AVM’si “Al Wahda Mall”da geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Çok kısa bir süre önce BAE’nin ticaret merkezi Sharjah’ta bir mağaza açılışı gerçekleştiren Alfemo, aynı bölgedeki 3. Mağazasını Dubai’de açmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.


Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, İhracat Müdürü Serkan Duman, Abu Dhabi Mağazası girişimcileri İbrahim Lawal ve Yahya Umar Usman’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılış, halk tarafından da ilgi ile karşılandı. Dünyanın 45 ülkesinde Disney lisans anlaşması bulunan Alfemo, Kids&Teens’in sağlıklı ve kaliteli ürünleriyle Abu Dhabi’li çocukları da Disney’in eğlenceli ve sihirli dünyasıyla buluşturdu. Kids&Teens’in, aralarında Disney’in sevilen karakterleri Cars Mc Queen ve Dusty Planes’in bire bir modellerinin de bulunduğu eğlenceli takımlarına çocukların gösterdiği ilgi de görülmeye değerdi.


Zamansız tasarımları,...