27 / 04 / 2024

kidstown riva daire fiyatları

kidstown riva daire fiyatları

Kidstown Riva 2. Etapta, kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar 249.000 TL’den başlıyor.. Firma Lansman döneminde 24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı sunuyor.

Kidstown Riva'da 460 bin liraya 4+1

Kidstown Riva'da son konutların satışları sürüyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Beykoz Kidstown Riva'da 490 bin liraya 4+1! Son konutlar!

Riva Kids Town'da satışı devam eden son 12 konutun fiyatları 265 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 5 indirim imkanından yararlanabiliyor

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Düşler Vadisi Riva ödeme planı!

Düşler Vadisi Riva daire fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Projede ilk etapta büyüklükleri 162-396 metrekare arasında değişen 509 villa satışa çıkarıldı. Peki Düşler Vadisi Riva ödeme planı nasıl?

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Beykoz Riva Kidstown'da 24 ay vadeli faizsiz ödemelerle!

Sadece 4+1 dairelerin satışları devam eden projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Beykoz Riva Kidstown projesinde ikinci etaptaki dairelerin satışları sürüyor.

2. Etap Kindstown Riva'da 4+1'ler 449 TL'ye!

İstanbul Beykoz'da yükselen Kidstown Riva'da ilk etap teslimleri yapıldı. Projede ikinci etap satışları devam ediyor. Projede toplam 180 adet daire bulunuyor.

Kidstown Beykoz Riva 2. etapta 449 bin TL'ye 4+1!

İlk etap teslimlerinin yapıldığı Kidstown Beykoz Riva projesinde 2.etap satışları devam ediyor. Eyfel Yapı tarafından Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yükselen projede sadece 4+1 daireler kaldı.

Beykoz Riva Hills projesinde 849 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

5 oda 1 salon ve de 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beykoz Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Riva Hills Beykoz projesinde 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Riva Hills Beykoz projesinde teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Eyfel Yapı Riva Hills'te 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Eyfel Yapı Riva Hills projesinde yer alan konut seçenekleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Riva Hills Beykoz'da 849 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Riva Hills Beykoz projesi kapsamında daire fiyatları ise 849 bin TL'den başlıyor.

kidstown riva daire fiyatları Haberi

kidstown riva daire fiyatları

Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva projesinin ikinci etabı geliyor. Çocuk kasabası konsepti ile tasarlanan Kidstown Riva projesinin ikinci etabı da aynı konseptte olacak.


KİDSTOWN RİVA 2. ETAP YÜKSEK TALEP NEDENİ İLE ERKEN SATIŞA ÇIKIYOR..!


Eyfel Yapı, Kidstown Riva projesinin arka tarafında yer alan  11 bin metrekare araziyi satın aldı. Bu arazide 44 konutun yer alacağı Kidstown Riva 2. etap inşa edilecek. 2+1 ve 4+1 bahçe dairelerin yer alacağı Kidstown Riva 2. Etapta, kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar 249.000 TL’den başlıyor..

Firma Lansman döneminde  24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı sunuyor. 


40 bin 500 metrekare alanda yükselen ve mayıs ayı içerisinde teslim edilecek Kidstown Riva 1. Etap 136 daireden oluşuyor. 


MASAL GİBİ BİR YAŞAM..

Çocuklar için eğlenceli bir yaşam sunan Kidstown...