15 / 05 / 2024

Kidstown Riva ikinci etap

Kidstown Riva ikinci etap

Kidstown Riva 2. Etapta, kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar 249.000 TL’den başlıyor.. Firma Lansman döneminde 24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı sunuyor.

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

TFF'den Riva'ya ikinci tesis geliyor!

TFF'den Riva'da inşa edilecek 82 oda, 703 metrekarelik iç bahçe, 200 araçlık açık ve kapalı otoparkın da bulunacağı tesis zemin iyileştirme çalışmaları başladı...

Galatasaray Riva ihalesinde kim ne kazanacak?

Galatasaray‘ın Riva’da ihalesini kazanan Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamayınca ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat’a verildi. Bu karışıklık yüzünden 180 milyon lira kayba uğrayan GS ise sessizliğini koruyor.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

Dursun Özbek: Riva'yı satıp kurtulmalıyız!

Özbek, "Kulübün borcu 500 milyon dolar Riva arazisinden elde edilecek gelir yaklaşık 300 milyon dolar. 200 milyon dolar da Florya'dan bekliyoruz. 22 Ekim'deki kongre kulübün tarihindeki en önemli ikinci kongre olacak" dedi.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Beykoz Riva Kidstown'da 24 ay vadeli faizsiz ödemelerle!

Sadece 4+1 dairelerin satışları devam eden projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Beykoz Riva Kidstown projesinde ikinci etaptaki dairelerin satışları sürüyor.

2. Etap Kindstown Riva'da 4+1'ler 449 TL'ye!

İstanbul Beykoz'da yükselen Kidstown Riva'da ilk etap teslimleri yapıldı. Projede ikinci etap satışları devam ediyor. Projede toplam 180 adet daire bulunuyor.

Kidstown Beykoz Riva 2. etapta 449 bin TL'ye 4+1!

İlk etap teslimlerinin yapıldığı Kidstown Beykoz Riva projesinde 2.etap satışları devam ediyor. Eyfel Yapı tarafından Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yükselen projede sadece 4+1 daireler kaldı.

Oryataş ikinci projesini Riva'da inşa edecek!

ORYATAŞ'ın Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde bulunan Oryapark istanbul 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. Projede satış suresine başlayan şirket istanbul Riva'da da villa projesi planlıyor.

Kidstown Riva ikinci etap Haberi

Kidstown Riva ikinci etap

Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva projesinin ikinci etabı geliyor. Çocuk kasabası konsepti ile tasarlanan Kidstown Riva projesinin ikinci etabı da aynı konseptte olacak.


KİDSTOWN RİVA 2. ETAP YÜKSEK TALEP NEDENİ İLE ERKEN SATIŞA ÇIKIYOR..!


Eyfel Yapı, Kidstown Riva projesinin arka tarafında yer alan  11 bin metrekare araziyi satın aldı. Bu arazide 44 konutun yer alacağı Kidstown Riva 2. etap inşa edilecek. 2+1 ve 4+1 bahçe dairelerin yer alacağı Kidstown Riva 2. Etapta, kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar 249.000 TL’den başlıyor..

Firma Lansman döneminde  24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı sunuyor. 


40 bin 500 metrekare alanda yükselen ve mayıs ayı içerisinde teslim edilecek Kidstown Riva 1. Etap 136 daireden oluşuyor. 


MASAL GİBİ BİR YAŞAM..

Çocuklar için eğlenceli bir yaşam sunan Kidstown...