03 / 05 / 2024

Kidstown Riva ödeme koşulları

Kidstown Riva ödeme koşulları

Kidstown Riva projesinin ikinci etabında lansmana özel fiyatlar ve ödeme koşulları sunuluyor. Lansman döneminde fiyatlar 249 bin TL'den başlarken 24 ay boyunca faiz uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

Düşler Vadisi Riva ödeme planı!

Düşler Vadisi Riva daire fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Projede ilk etapta büyüklükleri 162-396 metrekare arasında değişen 509 villa satışa çıkarıldı. Peki Düşler Vadisi Riva ödeme planı nasıl?

13 soruda Düşler Vadisi Riva!

Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Peki fiyatlar ne kadar? Ödeme planı nasıl? Proje ne zaman teslim edilecek? İşte 13 soruda Düşler Vadisi Riva...

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Riva Hills Beykoz'da fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor!36 ay 0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Beykoz Riva Kidstown'da 24 ay vadeli faizsiz ödemelerle!

Sadece 4+1 dairelerin satışları devam eden projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Beykoz Riva Kidstown projesinde ikinci etaptaki dairelerin satışları sürüyor.

2. Etap Kindstown Riva'da 4+1'ler 449 TL'ye!

İstanbul Beykoz'da yükselen Kidstown Riva'da ilk etap teslimleri yapıldı. Projede ikinci etap satışları devam ediyor. Projede toplam 180 adet daire bulunuyor.

Kidstown Beykoz Riva 2. etapta 449 bin TL'ye 4+1!

İlk etap teslimlerinin yapıldığı Kidstown Beykoz Riva projesinde 2.etap satışları devam ediyor. Eyfel Yapı tarafından Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yükselen projede sadece 4+1 daireler kaldı.

Beykoz Riva Hills satılık villa!

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Riva Hills Beykoz nerede?

Riva Hills projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Riva Hills Beykoz nerede?

Kidstown Riva ödeme koşulları Haberi

Kidstown Riva ödeme koşulları

Kidstown projesi, Beykoz Riva'da Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Çocuk kasabası konseptiyle inşa edilen Kidstown Riva projesinin ikinci etabı da aynı konseptte satışa çıkmaya hazırlanıyor. 


11 bin metrekarelik arazide yükselecek olan Kidstown Riva 2. etapta 44 konut yer alacak. Kidstown Riva 2. etap içinde daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli olarak tasarlanacak. 


Kidstown Riva 2. etapta lansmana özel fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Yine lansmana özel Kidstown Riva 2. etap ödeme koşulları kapsamında 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Toplam alanı 40 bin 500 metrekare olan Kidstown Riva projesinin ilk etabında 136 daire yer alıyor ve teslimlerin Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 


Kidstown Riva projesinde yüzme havuzları, çocuk köyü, deniz fenerli adacık, kafeleri, mini market, sauna, fitness center, şövalye-prenses kalesi,...