05 / 05 / 2024

Kiev Hoteli DP Güzey Mimarlık mı yeniden tasarlıyor

Kiev Hoteli DP Güzey Mimarlık mı yeniden tasarlıyor

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Çiftçilerin yüzü gülecek! Yepyeni bir dönem başlıyor! Kredi faizleri, tarımda kullanılan elektrik ve su…

CHP, İYİ Parti, DEVA, GP, SP ve DP'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın, iktidara gelmeleri halinde tarım hakkında izleyeceği yol haritası belli oldu. İşte detaylar!

Bu kış çok ısınacaksınız! Carrefour'dan Minisan ısıtıcalara yüzde 38 indirim! 26 Aralık fiyat listesi

Tam da kış mevsimine uygun Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı için Carrefour sepette CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 38'lik indirim imkanı sunuyor. Peki Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

New Holland PP ve DP serisi Hassas Ekim Makineleri Eylül fiyatlarını kaçırmayın! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland Hassas Ekim Makineleri yaklaşan ekim sezonu ile birlikte çifçinin en büyük yardımcısı olmak için Eylül ayına özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte New Holland PP ve DP serisi Hassas Ekim Makineleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Kiev'de emlak fiyat artışının sebebi ne?

Ukrayna Kiev'de emlak fiyatları günden güne artış gösteriyor. Merkez Bankası eski başkanı Valeria Gontareva Ukrayna’da konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirmede bulundu. 

Ukrayna'da konut fiyatları arttı!

Ukrayna'da LUN portalının analistleri, başkent Kiev’de emlak piyasasındaki fiyatların güncel istatistiklerini açıkladı. Şu anda Kiev’de 145 konut kompleksi inşa ediliyor, 32 proje ise henüz hazırlık aşamasında.

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesiyle ilgili önerge verildi!

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. DP'li Uysal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiev'de konut yatırımcıları protesto düzenledi!

Ukrayna'da Arkada Bankası'na yatırım yapan vatandaşlar, inşaatın bitirilmesi için başkent Kiev'de protesto düzenledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Grand Akkoza Hotel icradan 10.1 milyon TL'ye satılıyor!

Malatya İcra Dairesi, Battalgazi'de bulunan Grand Akkoza Hoteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 171 bin 741 TL olarak belirlendi.

1960 darbesinde el koyulan mülkler iade edilecek!

Yassıada yargılamasının yasal dayanağını yürürlükten kaldıran yasa teklifi Meclis Anayasa Komisyonu’ndan oy birliğiyle geçti. 27 Mayıs 1960 darbesinden sonra el konulan ve çoğunluğu Demokrat Partili (DP) ailelere ait olan mülkler eski sahiplerine iade edilecek.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

Kiev Hoteli DP Güzey Mimarlık mı yeniden tasarlıyor Haberi

Kiev Hoteli DP Güzey Mimarlık mı yeniden tasarlıyor

Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde projeler üreten DP+Güzey Mimarlık’ın Ukrayna’nın Kiev kenti için, tarihi kent dokusu içerisinde geliştirdikleri şehir oteli projesi olan Kiev Hotel, günümüz çağdaş estetiğine uygun bir anlayışla, tarihle olan bağlarını koparmadan çevresiyle uyum içinde var olmayı amaçlıyor. 



3.300 metrekare taban alanına ve toplam 30.950 metrekare büyüklüğe sahip olan Kiev Hotel projesi, doğal yeşil alanlar içerisinde ve Dinyeper nehri kıyısında yer alan ve kent meydanı ile ilişkili bir noktada inşa edilmeye hazırlanıyor.


Yere özgü çağdaş tasarım anlayışı

Konsept proje tasarımı DP+Güzey Mimarlık ve Cumhur Keskinok’a ait olan Kiev Hotel projesi, köklü geçmişi ile Slav kültürünün önemli başkentleri arasında yer alan Kiev’in, bozulmamış tarihi dokusu içerisinde, çağdaş normların hakim olduğu ve tarihe sırtını dönmeyen bir tasarım anlayışı çerçevesinde ele...