04 / 05 / 2024

Kiev otelleri

Kiev otelleri

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Kiev'de emlak fiyat artışının sebebi ne?

Ukrayna Kiev'de emlak fiyatları günden güne artış gösteriyor. Merkez Bankası eski başkanı Valeria Gontareva Ukrayna’da konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirmede bulundu. 

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Akfen GYO Esenyurt ve Tuzla Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Esenyurt Ibis ve Tuzla Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Kiev'de konut yatırımcıları protesto düzenledi!

Ukrayna'da Arkada Bankası'na yatırım yapan vatandaşlar, inşaatın bitirilmesi için başkent Kiev'de protesto düzenledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

LC Waikiki 1000'inci mağazasını Kiev'de açtı!

LC Waikiki, 'İyi giyinmek herkesin hakkı' sloganı doğrultusunda çıktığı yolda bininci mağazasını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de açtı…

Kiev otelleri Haberi

Kiev otelleri

Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde projeler üreten DP+Güzey Mimarlık’ın Ukrayna’nın Kiev kenti için, tarihi kent dokusu içerisinde geliştirdikleri şehir oteli projesi olan Kiev Hotel, günümüz çağdaş estetiğine uygun bir anlayışla, tarihle olan bağlarını koparmadan çevresiyle uyum içinde var olmayı amaçlıyor. 



3.300 metrekare taban alanına ve toplam 30.950 metrekare büyüklüğe sahip olan Kiev Hotel projesi, doğal yeşil alanlar içerisinde ve Dinyeper nehri kıyısında yer alan ve kent meydanı ile ilişkili bir noktada inşa edilmeye hazırlanıyor.


Yere özgü çağdaş tasarım anlayışı

Konsept proje tasarımı DP+Güzey Mimarlık ve Cumhur Keskinok’a ait olan Kiev Hotel projesi, köklü geçmişi ile Slav kültürünün önemli başkentleri arasında yer alan Kiev’in, bozulmamış tarihi dokusu içerisinde, çağdaş normların hakim olduğu ve tarihe sırtını dönmeyen bir tasarım anlayışı çerçevesinde ele...