11 / 05 / 2024

kiğılı indirim

kiğılı indirim

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Kira geliri vergisinde bu şekilde indirim yapılıyor: 2023'te 21 bin TL'den fazla kira geliri elde edenler dikkat!

Kira gelirleri için beyanname dönemi bugün itibarıyla başladı. Peki kira geliri beyanında gerçek gider ile götürü gider arasındaki fark ne? Kira geliri vergisinde nasıl indirim yapılır? İşte merak edilenler...

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Benzin, motorin LPG'ye yeni indirim var mı? İşte son dakika akaryakıt fiyatları 30 Eylül 2023!

Benzin, motorin LPG'ye yeni bir indirim olup olmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte son dakika akaryakıt fiyatları 30 Eylül 2023...

Fiat Egea Hatchback'e zam yerine indirim geldi! İşte Egea Hatchback Eylül 2023 fiyatları!

Fiat Egea Hatchback'in pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül 2023 fiyatları belli oldu. Fiat Egea Hatchback'e zam yerine indirim geldi. İşte Egea Hatchback Eylül 2023 fiyatları...

Ford Fiesta alacaklara indirim müjdesi! Fiesta’ya tamı tamına 62 bin 600 TL indirim geldi!

Ford’tan Fiesta modelini satın almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Diğer aylarda olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Ford, Fiesta’ya tam 62 bin 600 TL indirim yaptığını duyurdu.

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Hemen bu fırsatı yakalayın! Son gün 31 Temmuz!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; bu kişilere indirim yapılacak. İşte ayrıntılar...

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

kiğılı indirim Haberi

kiğılı indirim

Türkiye’de 67 ilde 225 mağazası, yurt dışında ise 118 satış noktası ile Türk ve dünyada erkek modasının yükselen çizgisi olmaya devam eden Kiğılı moda sektörüne getirdiği yeniliklerle öncü rol üstleniyor. Farklı yaş gruplarına yönelik çok sayıda seçenek sunan Kiğılı, profesyonel iş yaşamındaki erkeklere haftanın her günü konforlu giyim deneyimi yaşatıyor.

Yoğun iş temposunda özğürce hareket sağlayan takım elbiseler ya a bir Pazar kahvaltısında konfor sunan tasarımlarıyla karşınıza çıkan Kiğılı özel davetlerdeki şık smokinlerin de tek adresi oluyor.

<#resimi3>

Sunduğu indirim kampanyaları ile de adından sıkça söz ettiren Kiğılı 20 Eylül – 16 Ekim karihleri arasında düzenlediği yeni kampanyası ile adeta sonbahar hediyesi veriyor.

Kampanya kapsamında kigili.com adresi üzerinden sepete ekleyeceğiniz ürüne yüze 30 indirime ek olarak 2 ürüne yüzde 15 indirim,...