04 / 10 / 2024

Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanının inşaatında son durum

Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanının inşaatında son durum

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için uzun zamandır proje çalışmaları devam eden “Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı Projesi” ile şehrin turizmine farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Park alanının imara açılmaması için mücadele veren Kıymet Teyze hayaline kavuştu!

Edirne'de 7 sene önce park alanının imara açılmaması için kepçe önünde eylem yapan Kıymet Teyze'nin hayalleri gerçek oldu. 

Son 10 ayda 15 milyon metrekarelik yayla alanının statüsü değiştirildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren yayla statüsündeki yaklaşık 900 bin metrekarelik alanın imara açılması kararıyla beraber son 10 ayda imara açılan yayla alanlarının büyüklüğü 15 milyon metrekareye ulaştı. 

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

Ortakent-Dağbelen-Konacık Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodru ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ortakent-Dağbelen-Konacık Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Kırklareli'nde festival alanı millet bahçesine dönüşecek!

Tarihi Kırklareli Gar binasınında bulunduğu festival alanı millet bahçesi olarak düzenlenecek. Kasım ayında düzenlenen ihalenin ardından 44 dönümlük alanın millet bahçesi olacak.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Ekrem İmamoğlu: 2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız" dedi.

Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanının inşaatında son durum Haberi

Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanının inşaatında son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, seçim dönemindeki vizyon projelerinden biri olan “Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı”nda incelemelerde bulundu. Rekreasyon alanının yapılacağı yerde yetkililer ile istişarelerde bulunan Başkan Erkoç, rekreasyon alanı tamamlandığında Kahramanmaraş’ın, Türkiye’nin sayılı bölgenin ise en büyük rekreasyon alanlarından birine kavuşacağını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kılavuzlu-Ceyhan nehri kıyısına doğal zenginliklerin muhafaza edildiği ve ilklerin yer aldığı farklı güzellikte bir rekreasyon alanı yapacaklarını belirterek, “Ceyhan nehri şehrimiz için büyük bir zenginlik, gittiği her yere can vermekte. Burada oluşan doğal zenginlikleri, buradaki bitki örtüsünü kullanarak Ceyhan nehri etrafında ülkemizin en büyük rekreasyon anlarından birini inşa edeceğiz” dedi.


Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı Projesi’nin farklı bir konsepte planlandığına dikkat çeken Başkan Erkoç sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu proje...