29 / 04 / 2024

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sert'in yerine Adnan Süphanoğlu'nun atanmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

CarrefourSA ile Kiler birleşti!

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Temmuz 2015'de devralınan Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin şirketle birleşmesi tamamlandı.

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin yüzde 85 hissesini devretti!

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin %85'ini temsil eden ve halka açık olmayan hisselerinin tamamının devri hakkında Kamuyu Bilgilendirme Platformu'nda açıklama yayınladı.

CarrefourSA, Kiler'in hissesini almak için devir sözleşmesi imzaladı!

CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini 429,6 milyon liraya satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.

CarrefourSA, Kiler'in yüzde 85'i için hisse devir anlaşması imzaladı!

CarrefourSA,Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.

CarrefourSA, Kiler'in yüzde 85 hissesini 429 milyona aldı!

2015 yılına satın almalarla damga vuran CarrefourSA, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yüzde 85 hissesini 429 milyon 574 bin TL’ye satın alarak yeni bir yatırıma imza atıyor.

Carrefoursa, Kiler'in yüzde 85'ini satın aldı!

Carrefoursa , Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret'in yüzde 85 hissesini 429.57 milyon liraya satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı.

Kiler yönetiminde atama!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sert'in yerine Adnan Süphanoğlu'nun atanmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Alışveriş marketler zinciri GENPA'dan iflas kararı!

FİNANSAL sorun nedeniyle kayyuma devredilen Antalya'nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ) hakkında iflas kararı verildi.

Doğu Aras Enerji hisselerinin tamamını Kiler'e devretti!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafınan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğu Aras Enerji hisselerinin tamamını Kiler'e devretti...

Kiler Ümraniye'de mağaza açtı!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi B/1 Blok No: 61 Ümraniye/İSTANBUL adresinde bugün yeni bir mağaza açtı. Böylece mağaza sayısı 209, satış alanı ise 170.221 m2'ye ulaşmış oldu...

Trump Alışveriş Merkezi'ne KidzMondo çocuk şehri kurulacak!

Trump Alışveriş Merkezi içerisinde kurulacak olan KidzMondo, Türkiye'de benzeri olmayan bir konsept. Gerçek dünyanın minyatür hali olarak tanımlanan KidzMondo'da şehrin kendisine ait anayasası, kendine ait para birimi, kamu hizmetleri olacak...

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Haberi

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Şirketin açıklaması şöyle:


"Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Sayın Hasan SERT'in istifasının kabulüne, yerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak Sayın Adnan Süphanoğlu'nun ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere TTK'nın 363'ncü maddesi uyarınca atanmasına, ayrıca Yönetim Kurulunca oluşturulan Riskin Erken Saptanması Komitesine Başkan ve Denetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar...