06 / 05 / 2024

Kiler GYO konut kampanyası

Kiler GYO konut kampanyası

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin alım gücünü rahatlatmak amacıyla bankaların kredi faizi indirim kampanyasına destek veriyor. 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Kiler GYO Referans Pendik projesini büyütüyor! Projeye 187 konut daha eklenecek!

Kiler GYO tarafından Pendik'te inşa edilmesi planlanan 513 konutluk Kiler GYO Referans Pendik projesine 187 konut daha eklendi. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Kiler GYO yıl sonuna kadar 400 milyon TL’lik satış hedefliyor!

Referans markalı konut projelerine odaklanan Kiler GYO, hükümet tarafından başlatılan aylık 0,64 vade farkı, 12 ay ödemesiz dönem ve yüzde 10 peşinat avantajı sağlanan kampanya döneminde, 110 milyon TL’lik satış yaparken, kampanya devamında yıl sonuna kadar toplam 400 milyon TL’lik satış yapmayı ama

Kiler GYO'dan 2020 için 400 milyon TL’lik satış hedefi!

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rol üstlenen Kiler GYO, hükümetin başlattığı aylık 0,64 vade farkı, 12 ay ödemesiz dönem ve yüzde 10 peşinat avantajı sunan kampanyalarla, 110 milyon liralık satış yaparken, yıl sonuna kadar toplam 400 milyon TL’lik satış hedefliyor.

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Kiler GYO konut kampanyası Haberi

Kiler GYO konut kampanyası

‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinde müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunan Kiler GYO herkesi ev sahibi yapmak adına kampanyaya başladı. 

Dev indirimi dev kampanya ile birleştiren Kiler GYO projelerinden yüzde 20 indirimli olarak konut sahibi olmak mümkün. Yüzde 5 peşinatla kolaylık sağlanırken vade farkı ise yüzde 0,98 indirildi.

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil,  “Konut satın alma eğilimini etkileyen en önemli unsurlardan biri kredi faiz oranlarının yüksek olmasıydı. Tarihi kampanya ile ertelenen talep harekete geçecek ve satış rakamlarının büyük oranda artacağını düşünüyoruz. Geçen yıl 120 ve 240 ay vadeli kampanya ile satış rekoruna imza atılmıştı. Bu kampanya ile birlikte sektör tekrar hareketlenecektir” diye açıklama yaptı. 
 
Fiyatlar 378 bin TL’den başlıyor…

Kiptaş arazisi üzerinde...