04 / 05 / 2024

kiler gyo koronavirüs

kiler gyo koronavirüs

Kiler GYO tarafından faaliyetlerde, şirkette çalışan personelin ve ailelerinin sağlık durumları, ayrıca çevresel yaşanabilecek riskler ile etkiler göz önünde bulundurularak, bir aksamanın söz konusu olmadığı açıklandı...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

Kiler GYO çıkarılmış sermayesini 1.4 milyar TL'ye yükseltiyor!

Kiler GYO'nun yeni çıkarılmış sermayesi 1 milyar 395 milyon TL oldu ve şirket esas sözleşmesinin 8. maddesinin değiştirilmesine karar verildi.

Kiler GYO Pendik projesi için imzalar atıldı!

T.C. İller Bankası'nca yapılan İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel ve 10299 Ada 3 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi sonucunda Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Pendik İş Ortaklığı ile T.C. İller Bankası A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Kiler GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla toplam kaynakları 2 milyon 201 bin 186 TL olarak belirlendi. Şirketin hasılatı ise 71 bin 841 TL olarak açıklandı. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Kiler GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Kiler GYO'nun yasal kayıtlarına göre gerçekleşen 54 milyon 189 bin 491 TL tutarındaki zararın geçmiş yıllar zararlarına ilave edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

Kiler GYO Safir Rezidans'taki 47 rezidansın satışını sonlandırdı!

Kiler GYO'nun portföyünde yer alan Safir Rezidans bünyesindeki 47 adet rezidansın satışıyla ilgili gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin ifa edilen kısmı sonlandırıldı. Şirketin hesabında kalan bakiyelerin cezai şart kabul edilerek, taraflar karşılıklı olarak birbirlerini ibra etti.

kiler gyo koronavirüs Haberi

kiler gyo koronavirüs

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Covid-19 virüsü kapsamında alınan tedbirler hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde alınan önlemler çerçevesinde şirkette çalışan personelin ve ailelerinin sağlık durumları, ayrıca çevresel yaşanabilecek riskler ile etkileri göz önünde bulundurularak, mevcut durumda başta personelimiz, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin de değerli katkıları ile faaliyetlerimizi önemli derecede etkileyecek bir aksamanın söz konusu olmadığı değerlendirildi.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulunca alınmış olan kararlar çerçevesinde;

Küresel boyutta yaşanan Covid-19 virüs salgını nedeniyle ülke genelinde alınan önlemler çerçevesinde, şirketimizde çalışan personelin ve ailelerinin sağlık durumları, ayrıca çevresel yaşanabilecek riskler ile etkileri göz önünde bulundurularak;

-      Sağlık Bakanlığımızın yaptığı açıklamalara istinaden, salgının önlenmesine dönük tüm hijyenik tedbirlerin Şirketimizce titizlikle uygulanmasına,

-      Genel...