14 / 05 / 2024

kiler holding yurtdışı yatırımları

kiler holding yurtdışı yatırımları

Kiler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kiler Alışveriş, ilk adımda Katar olmak üzere, önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine yayılma kararı aldı. Doha'da Kiler mağazalarının açılması ve işletilmesiyle ilgili mutabakat anlaşması imzalandı...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

Rasim Kaan Aytoğu, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu görevinden istifa etti...

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

kiler holding yurtdışı yatırımları Haberi

kiler holding yurtdışı yatırımları

Kiler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kiler Alışveriş, ilk adımda Katar olmak üzere, önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine yayılma kararı aldı. Kiler Holding'in Grup CFO'su Kaan Aytoğu, yüksek gelir düzeyli Körfez ülkelerine açılma hedefi doğrultusunda, Katarlı yatırımcı devlet kuruluşu Al Rayyan ile Doha'da Kiler mağazalarının açılması ve işletilmesiyle ilgili mutabakat anlaşması imzaladıklarını söyledi. Aytoğu, bu anlaşmadan bağımsız olarak, beş yıllık projeksiyon kapsamında da Körfez ülkeleri demiryolu hattı boyunca Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman'da da mağazalar açmayı planladıklarını söyledi. 


EN AZ 5 MAĞAZA AÇACAK 

Kaan Aytoğu, nihai anlaşmanın ise eylüle kadar tamamlanmasının planlandığını kaydetti. Aytoğu, "Doha'da kaç mağaza açacağımız danışman firmanın detaylı çalışması sonrası netleşecek. Ancak en az beş mağaza hedefliyoruz" dedi. Aytoğu, beş yılda Abu Dhabi ve Dubai, Kuveyt'te...