04 / 06 / 2024

kilia konakları villaları

kilia konakları villaları

Ekşioğlu Group İMSA inşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları projesinin satışları başladı.Projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlarken konut büyüklükleri ise 300 ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Kilia Konakları'nda teslimler 36 ay sonra!

Kilia Konaklarının 2'nci etabına başladı. 100 milyon dolarlık bir yatırımla Mayıs ayında inşaatına start verilen proje, sadece yazın değil kışın da Şile'de keyifli ve lüks bir yaşam sürmek isteyenlere hitap ediyor.

Kilia'da ikinci etap başladı!

EKŞİOĞLU Group İMSA inşaat, Şile'deki Kilia Konaklarının 2. etabına başladı. Toplamda 104 adet tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nın 2. etabında 52 konak yer alıyor.

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı.

Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı!

İstanbul’un 5 yıl içerisinde yeni cazibe merkezine dönüşecek Anadolu Yakası Şile’de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı.

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat'ın yatırımları Antalya'da ve Çanakkale'de devam edecek!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile’deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı...

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat iki yeni butik oteli hayata geçirecek!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki Kilia Konakları projesinden sonra Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projeleri hayata geçirecek. İmsa İnşaat yeni otellerin 40 odayı geçmemesini planlıyor..

Ekşioğlu rotayı Antalya'ya çevirdi!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra, Antalya'da ve Çanakkale'de butik otel projeleri için kolları sıvadı.Ekşioğlu Group, yönünü Antalya ve Çanakkale'ye döndürdü.

İmsa İnşaat yönünü otel yatırımlarına çevirdi!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, 2014 yılında Şile'de, Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra 2015 yılında Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projelerine imzasını atacak.

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile’deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı...

kilia konakları villaları Haberi

kilia konakları villaları

Ekşioğlu Group İMSA inşaat, içerisinde AVM ve 104 adet tripleks konak yer alan Kilia Konaklarını satışa sundu. Limana 600 metre uzaklıkta bulunan proje için 100 milyon dolar yatırım yapıldı. 


83 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projenin mimarlığını ise AE Mimarlık üstleniyor. 3 ayrı tipte tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nda villa büyüklükleri 300 ile 500 metrekare arasında değişiyor. Konut fiyatları 650 bin dolardan başlarken, ilk etabın 24 ay, ikinci etabı 36 ayda teslim edilmesi bekleniyor.


Kilia Konakları İletişim:


Telefon: 0216 574 70 99


Web Adresi: