19 / 05 / 2024

kılıç japon evler haliç

kılıç japon evler haliç

Teslimlerin Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Japon Evler Haliç projesinde konutların fiyatları 165 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Van'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da çalışmalar devam ediyor. Bölgede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği ağır hasarlı evler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

Elazığ'ın Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde ğır hasar gören evler kontrollü yıkılıyor...

Malatya'da ağır hasarlı evler kontrollü şekilde yıkılıyor!

Malatya Pütürge'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8'lik depremde ağır hasar gören evler kontrollü şekilde yıkılıyor...

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Batı Şeria’da Filistinlilere ait evler yıkılıyor!

İsrail askerleri tarafından Batı Şeria’daki Filistinlilere ait evler yıkılıyor. Bölgede Muhammed Tarık Dar Yusuf isimli Filistinli gencin ailesine ait ev yıkıldı.

Batman’daki kerpiç evler yıkılıyor!

Batman’ın köylerinde bulunan 150-200 yıllık tarihi kerpiç konakları yıkılıyor. Yıkılan eskiş yapıların yerine beton evler inşa ediliyor.

İzmir Torbalı'da tarihi evler yıkılıyor!

Torbalı Mallesindeki tarihi evler tek tek yıkılıyor. Yerlerine ise lüks daireler yapılıyor. Bir kaç yıl içerisinde tarihi evlerin sayısı neredeyse bitmiş olacak.

İzmir Torbalı'da kerpiç evler yıkılıyor!

Her geçen gün yüzlerce binanın yükseldiği Torbalı'da müteahhitler şehir merkezinde boş arsa bulabilmek için birbiri ile yarışıyor. Boş arsa bulamayınca müstakil ve kerpiç evler tek tek yıkılıyor.

kılıç japon evler haliç Haberi

kılıç japon evler haliç

6 katlı tek bloktan oluşan Haliç Japon Evler, İstanbul Haliç'te hayata geçiriliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



Japon Haliç  Evler'de; 27 metrekare 1+0 daireler 165 bin TL, 40 metrekare 1+0 daireler 240 bin TL, 50 metrekarelik 1+0 daireler 300 bin TL, 65 metrekare 1+1 daireler 390 bin TL, 69 metrekare 1+1 daireler 410 bin TL, 88 metrekare 1+1 daireler 530 bin TL, 90 metrekare 1+1 daireler 540 bin TL, 100 metrekare 1+1 daireler 600 bin TL, 110 metrekare 2+1 daireler 660 bin TL, 125 metrekare 2+1 daireler 700 bin TL, 168 metrekare 2+1 daireler 1 milyon TL, 126 metrekare 3+1 daireler 710 bin TL, 140 metrekare 3+1 daireler 840 bin TL, 220 metrekare 4+1 daire 1...