17 / 05 / 2024

Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aliye Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında bazı yapılar yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yıkılmasına karar verilen 168 bağımsız bölümün yer aldığı 5 bloktan oluşan yapıların yıkımı sürüyor.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki yapılar yıkılıyor!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye adlandırılan iki binanın da aralarında bulunduğu yapılar yıkılıyor...

Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aliye Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında kat karşılığı inşaatlar bina villaiş hanı endüstri tesisleri fabrika binaları toplu konut tesisleri barajlar su kanalları oteller moteller kat veya işyeri karşılığı gayrimankul alabilir satabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kılıç Japon Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sütlüce, Karaağaç Caddesi,...