11 / 05 / 2024

Kılıçarslan Grup iletişim

Kılıçarslan Grup iletişim

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Kılıçarslan Grup iletişim Haberi

Kılıçarslan Grup iletişim

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, , toplu konut, hava meydanları, okul inşaatı, öğrenci yurtları, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü...