07 / 05 / 2024

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından  80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.


Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket iş konusu; 1- Emlak Müşavirliği dalında ; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...