04 / 05 / 2024

kilis arsa

kilis arsa

Kilis şehir merkezi içinde kalan tarım arazileri 9 yıl önce imara açıldı. İmara açılmasıyla birlikte Vakıflara ait araziyi kiralayan Ahmet Mesut Özgür Gaziantep 2 İdare mahkemesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı hakkında dava açtı.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

Kilis Merkez'de 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Mehmet Erdal Öndeş: Kilis'te arsa sorunu yok!

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

Kilis-Polateli OSB'de son durum ne?

Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Kilis sosyal tesis binasının arsa tapusu teslim edildi!

Kilis Barosu Sosyal Tesis ve hizmet binası yapılmak amacıyla Türkiye Barolar Birliğince satın alınan arsanın tapusu, tamamlanan işlemlerin ardından,Kilis Baro Başkanı Av.H.Muammer Fazlıağaoğlu’na teslim edildi.

Kilis'te 9 yıllık arsa davası sonuçlandı!

Kilis şehir merkezi içinde kalan tarım arazileri 9 yıl önce imara açıldı. İmara açılmasıyla birlikte Vakıflara ait araziyi kiralayan Ahmet Mesut Özgür Gaziantep 2 İdare mahkemesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı hakkında dava açtı.

Kilis'te icradan 2 milyon 358 bin 195 TL'ye satılık arsa!

Kilis İli Merkez İlçesi'nde yer alan 9.432.78 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Kilis İcra Dairesi tarafından 5 Eylül 2014 tarihinde saa 14:00 ile 14:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kilis'te 1 milyon 21 bin TL'ye satılık arsa!

Kilis İli Merkez İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 21 bin 890 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Kilis Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Kilis'te satılık arsa 1 milyon 154 bin TL!

Kilis'in Polateli ilçesinde yer alan 28 bin metrekare alana sahip arsanın toplam bedeli 1 milyon 154 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 5 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kilis Belediyesi'nden satılık 8 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, şžıhabdullah Mahallesinde bulunan   toplam 8 arsayı satmak üzere ihale açtı.   Arsaların mülkiyeti nin Kilis Belediyesi "ne ait  olduğunu belirten yetkililer, taşınmazların tahmini bedelleri için fakrlı fiyatlar belirledi

kilis arsa Haberi

kilis arsa

Kilis şehir merkezi içinde kalan tarım arazileri 9 yıl önce imara açıldı. İmara açılmasıyla birlikte Vakıflara ait araziyi kiralayan Ahmet Mesut Özgür elinde bulunan tarım arazisi gitmesin diye Gaziantep 2 İdare mahkemesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı hakkında dava açtı. Açtığı dava 15 gün önce sonuçlanarak tarım arazilerinin imara açılmasını durdurdu. Yeni inşaatların yapılaması da engellenirken Kilis'te en büyük sektör olan inşaat sektörü krize girdi. 


BELEDİYE'DEN KAYNAKLANMIYOR 

Kilis Belediye Başkanı Avukat Hasan Kara, müteahhitlerle bir araya gelerek bir toplantı yaptı, toplantıda konuşan Kara, Bizimle bir ilgisi yoktur olayı duyar duymaz ekip görevlendirdim araştırdım. Arkadaşımız kendi çabalarıyla Vakıflardan kiralamış olduğu tarım arazisinin elinden alınmaması için mahkemeye başvurmuş mahkemede arkadaşın başvurusunu olumlu bularak yürütmeyi durdurma kararı aldı. Şehir merkezindeki çevre yolu etrafında bulunan...