03 / 05 / 2024

kilis belediye çalışmaları

kilis belediye çalışmaları

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gazetemize yaptığı açıklamada, "Kilis e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gereken ne varsa yapacağız".

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Kilis'te kent yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, muhtelif yerlerde yapımı biten ve devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Gaziantep-Kilis Karayolu çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kilis'te kavşak çalışmaları tamamlandı!

Kilis Belediyesi tarafından trafik akışını rahatlatılması amacıyla başlatılan kavşak çalışmaları tamamlandı. Kilis’te Tekel Suma Fabrikası karşısında bulunan İnönü Kavşağı ve Hacı Cümbüş Cami kavşağı tamamlanarak, yeni görünümüne kavuşturuldu.

Kilis Belediyesi kavşak çalışmalarını tamamladı!

Kilis Belediyesi tarafından trafik akışını rahatlatılması amacıyla başlatılan kavşak çalışmaları tamamlandı.Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, kavşaklarla birlikte yeni peyzaj çalışmalarına da başlanıldığını ifade etti

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

kilis belediye çalışmaları Haberi

kilis belediye çalışmaları

Belediye Başkanı Hasan Kara 2 günlük Ankara temaslarında ilk gün Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Savunma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüştü. Maliye Bakanı Şimşek ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün Belediyeye devredeceği arazi ile ilgili görüşme yaptı. Yapılan görüşme olumlu neticelendi. Bakan Şimşek ile her konuda fikir birliğine varıldı. Diğer görüşmeyi ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile gerçekleştiren Belediye Başkanı Hasan Kara, Askeri alanın Belediyeye devri ve alanın taşınması konusunu görüştü. Bakan Yılmaz olumlu cevap vererek her konuda yardımcı olacaklarını Başkan Kara'ya bildirdi. 


Ankara'daki görüşmelerinin ikinci gününde 3 Bakanla görüşen Kara, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Kilisli kadınlann istihdamı üzerine konuştu. 

Özellikle kurutmalık patlıcan, biber ve salça yapımında kadınların çalıştınlması konularını görüştü. 


Bakan İslam'dan...