03 / 05 / 2024

kilis delükse satış fiyatları

kilis delükse satış fiyatları

Altın Nesil Yatırım A.Ş.’ nin yeni projesi Kilis DELUXE, fark yaratan mimarisi ve bölgeye kazandıracağı potansiyel ile satışa çıkmadan ön talep toplamaya başlıyor....

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde sanayi imarlı ara satılacak!

Kilis ili, merkez ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’ndeki sanayi imarlı bir arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satış işlemi 15 Kasım’da açık artırma usulüyle yapılacak.

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İtalya’nın dev kuruluşu 2 Türk şirketini birden satın alacak!

Türkiye, denizcilik alanında önemli yatırımlar, satın almalar ve ortaklıklara sahne olmaya başladı. Bu zincire son katılan ise İtalyan devi Savino Del Bene S.p.A. ve bağlı iştiraki SDB Benelux S.A. oldu.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

TOKİ Kilis başvuruları resmen başladı! Kilis'te 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 37 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Kilis'te 1086 lira taksitle konut fırsatı! 180 ay vadeyle 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutları yarın itibariyle satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Ev alacaklar dikkat: TOKİ, 1200 lira taksitle sıfır konut satılıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bursa, Bitlis, Kırıkkale, İzmir, Konya, Tokat ve Kilis'te daire satışı yapmaya devam ederken, 28 ilde ise 372 ticari ve konut arsalarını uygun fiyatlardan açık artırmayla satışa çıkarıyor. Söz konusu açık artırma; 5, 6 ve 7 Nisan’da yapılacak.

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde!

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde kaydedildi. Buna göre, ülkede ikinci el konut satışlarının Eylül ayında aylık bazda yüzde 7 yükseldiği açıklandı.

Kilis'te 13.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 611 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

kilis delükse satış fiyatları Haberi

kilis delükse satış fiyatları


Yeni bir yaşam, düşlediklerinizden çok daha fazlası artık Kilis’te. Binlerce yıllık bir tarih, pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış gerçek bir Mezopotamya toprağı. Pek çok kültürün zenginliğini almış gerçek bir şehir, camileri, hamamları ve hanları ile Evliya Çelebiye satırlar yazdıran, hafızalarda yer eden bir miras KİLİS. 


Çağdaş anlayışı ve geleceğe eser niteliğinde yapılar bırakmayı kendine görev edinen Altın Nesil Yatırım A.Ş. geleceği bugünden Kilis’e getiriyor. 


Kilis’te Lüks, Kilis DELUXE…


Uygun ödeme seçenekleri ve “0” faiz oranları vade seçenekleri ile yatırımlarınızın değer bulacağı ayrıcalıklı bir proje. Merkezi lokasyonu, geniş yaşam alanları ve bölgenin en lüks çarşısı ile yatırım ve yaşamın yeni merkezi. 


% 75 yeşil yaşam alanı


Kilis DELUXE geniş bir arazi üzerine konumlandırılmış, dört blok 260 daireden oluşan çok özel bir yaşam alanı. Doğal...