03 / 05 / 2024

kilis deluxe ne zaman bitecek

kilis deluxe ne zaman bitecek

Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak. İnşaat çalışmalarının Mart 2014'te başladığı projede inşaatın 36 ay sürmesi bekleniyor.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Kilis’te konut fiyatları ne kadar?

Kilis’te emlak piyasası oldukça hareketli. Büyümekte olan Kilis de modern emlak projelerine ev sahipliği yapan merkezi ve kalabalık ilçelere sahip…

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 750 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 başvuru şartları neler? İşte Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Yapıen Bostancı Deluxe ne zaman teslim?

Yapıen İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesi 61 daireden meydana geliyor. Peki Yapıen Bostancı Deluxe ne zaman teslim?

Bostancı Deluxe teslim tarihi!

Bostancı Deluxe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Bostancı Deluxe teslim tarihi ne zaman?

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Bostancı Deluxe teslim tarihi!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Bostancı Deluxe teslim tarihi...

Kilis'te inşaat sektörü canlanıyor!

İnşaatçılar Haritacılar Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlar Derneği Başkanı Hasan Arslan, Kilis'te inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, inşaat sektörünün hareketlendiğini vurguladı...

Kilis OSB Camii’nin temeli atıldı!

Kilis, Organize Sanayi Bölgesi’ne Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Cami’nin temeli törenle atıldı. Cami 2 bin 100 kişi kapasiteli olarak planlandı.

kilis deluxe ne zaman bitecek Haberi

kilis deluxe ne zaman bitecek

Suriyeliler’in göçü sebebiyle oldukça ilgi gören Kilis’te projeler de o kadar rağbette. Suriyelilerin göçü sebebiyle Kilis'te kira fiyatları oldukça yükseldi. Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak.


Yüzde 75 yeşil alan


Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor. Farklı mimarisi ve rezidans hizmeti anlayışıyla dikkat çeken Kilis Deluxe projesinde konutların yanı sıra 5 bin 200 metrekarelik Kilis Deluxe Çarşı bölümü yer alıyor.


36 ayda bitmesi öngörülüyor


Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 36 ay sürmesi...