28 / 04 / 2024

Kilis Deluxe projesi

Kilis Deluxe projesi

Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak. İnşaat çalışmalarının Mart 2014'te başladığı projede inşaatın 36 ay sürmesi bekleniyor.

Kilis Deluxe 'te 36 ay vade farksız taksit imkanı!

Kilis Deluxe ismiyle yükselen projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Farklı tiplerde 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere projede toplam 260 adet daire bulunuyor...

Kilis Deluxe! 36 ay sıfır faiz!

KİLİS'TE hayata geçirilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Toplam 260 daireden oluşan 36 ay sıfır faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirimle satışa çıktı...

Kilis Deluxe projesinde 36 ay sıfır faiz! Yüzde 8 indirim!

Altın Nesil A.Ş. tarafından Kilis Deluxe satışa çıktı. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1,3+1,4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor. 36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirim...

Kilis Deluxe projesinde 36 ay sıfır faiz!

ALTIN Nesil tarafından Kilis'in merkezinde inşa edilen ilk ve tek markalı konut projesi Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından gerçekleştiriliyor.

Kilis Deluxe'le yeni bir sayfa! 36 ay 0 faizle!

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Buvan Yatırım tarafından hayata geçirilen Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor.

Kilis Deluxe projesinden 36 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor!

Proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından yürütülen Kilis Deluxe, birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3 + 1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor.

Kilis Deluxe ön talep topluyor! Yeni proje!

Altın Nesil Yatırım A.Ş.’ nin yeni projesi Kilis DELUXE, fark yaratan mimarisi ve bölgeye kazandıracağı potansiyel ile satışa çıkmadan ön talep toplamaya başlıyor....

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

5 soruda TOKİ Kilis Sosyal Konut Projesi 2022! Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kilis konut projesi merakla araştırılıyor. Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak, konut  sayısı kaç olacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenilen TOKİ Kilis 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Rosa Deluxe Maltepe!

Gülpetek İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Rosa Deluxe projesi 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Rosa Deluxe satılık!

Gülpetek İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rosa Deluxe projesi satışa çıktı. Projede daireler 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Rosa Deluxe satışa çıktı! Yeni proje!

Gülpetek İnşaat imzasıyla Maltepe'de yükselen Rosa Deluxe projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Eşin Deluxe'de fiyatlar 69 bin 900 Euro'dan başlıyor!

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Mahir Eller Projesi ile 111 inşaat çalışanı sertifikalarını aldı!

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kilis Merkez Tahtalı 2019 başvuru şartları neler? İşte Kilis Merkez Tahtalı 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Kilis Deluxe projesi Haberi

Kilis Deluxe projesi

Suriyeliler’in göçü sebebiyle oldukça ilgi gören Kilis’te projeler de o kadar rağbette. Suriyelilerin göçü sebebiyle Kilis'te kira fiyatları oldukça yükseldi. Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak.


Yüzde 75 yeşil alan


Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor. Farklı mimarisi ve rezidans hizmeti anlayışıyla dikkat çeken Kilis Deluxe projesinde konutların yanı sıra 5 bin 200 metrekarelik Kilis Deluxe Çarşı bölümü yer alıyor.


36 ayda bitmesi öngörülüyor


Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 36 ay sürmesi...