28 / 04 / 2024

kilis gençlik merkezinde neler olacak

kilis gençlik merkezinde neler olacak

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yapımı devam eden Gençlik Merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İncelemelere, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı da eşlik etti...

Kilis'te restore edilen Osmanlı hamamı gençlik merkezi oldu!

Kilis'te restore edilen geç Osmanlı dönemi yapıtlarından olan tarihi Tuğlu Hamamı, Tuğlu Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Manisa Alaşehir’de hayata geçirilen Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin yakın tarihte açılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan gençlik merkezinde son çalışmalar yapılıyor.

Yüksekova gençlik merkezinde sona gelindi!

Yüksekova'da 2 bin 229 metrekarelik alana inşa edilen iki katlı gençlik merkezindeki çalışmalarda sona gelindi.

Erzurum Gençlik Aktivasyon Merkezi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi’nde Gençlik Aktivasyon Merkezi açtı. Eğitim yatırımları kapsamında üniversite kampüsü içerisinde yer alan aktivasyon merkezinde, öğrencilerin günlük yaşamdaki bazı temel ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanacak.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Gençlik Merkezi'nde son durum!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılması planlanan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezinde çalışmalar süratle devam ediyor.

İzmir Menderes Gençlik Parkı yenileniyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nı modernize ediyor. Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan park, yapılan çalışmalar sonucunda farklı bir görünüm ile vatandaşların hizmetine açılacak.

Sapanca Yeni Gençlik Merkezi'ne kavuşuyor!

Sapanca Belediyesi, ilçede yaşayan gençlerin kendilerini her konuda geliştirebilmesi için Çarşı merkezinde yer alan eski hastane binasını Gençlik Merkezi olarak düzenliyor.

Menderes Gençlik Parkı sil baştan!

İzmir'in Menderes ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Kemalpaşa mahallesindeki alanın kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Samsun İlkadım gençlik merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinde çalışan işçilerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım.

Soma'da 4 milyon TL'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük enerji merkezlerinden olan ve geçtiğimiz yıl yaşanan maden faciasıyla gündeme gelen Manisa’nın Soma ilçesinde, Geçlik ve spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan gençlik merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Soma gençlik merkezi inşaatı devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük enerji merkezlerinden olan ve geçtiğimiz yıl yaşanan maden faciasıyla gündeme gelen Manisa’nın Soma ilçesinde, Geçlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan gençlik merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Bitlis Tatvan'a gençlik merkezi yapılıyor!

Bitlis Tatvan ilçesinde, 6 dönümlük alan üzerine inşa edilecek gençlik ve kültür merkezinde son aşamaya gelindi.

kilis gençlik merkezinde neler olacak Haberi

kilis gençlik merkezinde neler olacak


Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yapımı devam eden Gençlik Merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İncelemelere, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı da eşlik etti.


Kilis’e sosyal, kültürel ve sportif yatırımların arttırılacağını belirten Vali Süleyman Tapsız, “Kilis’te gençlerimizin vakitlerini geçirebilecekleri, sağlıklı ortamda spor yapabilecekleri bir yer bulunmamaktadır. Bu yüzden Kilis’e Gençlik Merkezi yaptırıyoruz. 2012’nin Kasım ayında başladığımız Kilis Gençlik Merkezi’ni en kısa sürede bitirmek için çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Gençlik Merkezi’nin bitirilmesi ile Kilis, 2 adet açık tenis kortuna, bir basketbol sahasına, 1 spor salonuna ve gençlerimizin vakitlerini geçirebilecekleri çalışma odaları ve kafeteryaya sahip olacaktır’’ dedi.


Vali Tapsız, yapımı devam eden gençlik merkezini inceledikten sonra öğrenciler ile badminton oynadı. Ardından Vali Süleyman Tapsız çeşitli dallarda...