05 / 05 / 2024

Kilis Merkez Şehitsakıp Mahallesi satılık arsa

Kilis Merkez Şehitsakıp Mahallesi satılık arsa

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar hemen pür dikkat bakın!

Dolar kurunun ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) doların ne kadar olacağını resmen açıkladı. Doları olanlar hemen pür dikkat bakın!

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

TOKİ Kilis Merkez kura sonucu 22 Nisan 2022! İşte Kilis kura sonucu isim listesi!

TOKİ Kilis Merkez kura sonucu 22 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 37 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kilis başvuruları resmen başladı! Kilis'te 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 37 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Kilis'te 1086 lira taksitle konut fırsatı! 180 ay vadeyle 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutları yarın itibariyle satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Kilis Şehit Sakıp Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesişni bugün gerçekleştirecek.

Kilis Merkez Millet Bahçesi 9 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

TOKİ Kilis Merkez 515 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tek kurtuluş dayanıklı binalar!

Merkez üssü Pütürge olan ve çevre illerden de hissedilen sarsıntıya ilişkin uzmanlar uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, "Bu hatta stres birikiyor. Yerleşimler dikkatli olmalı" derken, Prof. Dr. Ersoy ise "Esas olan yapıları dayanıklı hale getirmek, bizim için tek kurtuluş" dedi.

TOKİ Kilis 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez 2020 projesinde yer alan 506 adet konutun kura çekimi bugün yapılıyor.

Kilis Merkez Şehitsakıp Mahallesi satılık arsa Haberi

Kilis Merkez Şehitsakıp Mahallesi satılık arsa

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 19 bin 612,71 lira olarak belirlenen arsa için satış ihalesi 18 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Kilis Valiliği İl Özel İdaresinden:

1 - İhalenin KONUSU: Mülkiyeti Kilis İl Özel İdaresi adına kayıtlı; aşağıda tapu kayıtı bulunan (1) Bir adet taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun (36.maddesi Kapalı Teklif Usulü) göre satılacaktır.

2 - İHALENİN NEREDE HANGİ TARİH SAAT VE USULLE YAPILACAĞI

İhalenin Nerede yapılacağı: Kilis İl Özel İdaresi Öncüpınar Mah. Çevre yolu üzeri KİLİS İl Genel Meclis Toplantı Salonu

İhale Tarihi ve Saati: 18/10/2018 Tarihinde Perşembe günü Saat: 11:00

İhale Usulü: 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun (36. maddesi Kapalı Teklif Usulü) göre...