30 / 04 / 2024

kilis valisi süleyman tapsız

kilis valisi süleyman tapsız

Kilis Valisi Süleyman Tapsız kimdir? Kilis Valisi Süleyman Tapsız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Tapsız, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Süleyman Tapsız..

Kilis eski hükümet konağının restorasyonu hızlandı!

Kilis' te eski hükümet konağının restorasyonunun hızlı bir şekilde sürdüğü bildirildi. 200 günde bitirilmesi planlanan eski hükümet konağının restorasyonunun 12 Haziran 2014 tarihinde tamamlanması bekleniyor...

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Süleyman Kamçı, Malatya'da inşaatı devam eden okulları inceledi!

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde inşaat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Kilis'e 23 milyon TL değerinde 3 yatırım!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, kentteki yapımı tamamlanan tesislerde incelemelerde bulundu. Vali Tapsız, toplam bedelinin 23 milyon TL bedelindeki 3 yatırımın Kilis'e kazandırıldığını söyledi.

Süleyman Şimşek kimdir?

Kilis Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek kimdir? Süleyman Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Şimşek...

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Süleyman Çetinsaya: Hak sahiplerinin aşırı istekleri dönüşümün önünü tıkıyor!

Hak sahiplerinin aşırı isteklerinin kentsel dönüşüm sürecini tıkadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, "Müteahhidi para basan zengin biri zannediyorlar. Beni evlendir diyen bile var, olacak iş değil..." dedi.

Süleyman Genç: İBB vapurlarında yap-işlet-devret yöntemi uygulamak isteriz!

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı han ve köprü turizme kazandırılacak!

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında ordunun dinlenmesi ve ibadetini yapması için yaptırılan yaklaşık 500 yıllık tarihi dokularda Vali Amir çiçek, incelemelerde bulundu. Kanuni'nin mirası cam, han ve köprü turizme kazandırılacak.

Süleyman Çelik kimdir?

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kimdir? Süleyman Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Çelik...

Süleyman Çetinsaya: Avrupa Konutları Kale'nin hepsini bir haftada satarım!

Artaş Grubu'nun Topkapı'da inşaatına başladığı Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projeye 5 bin 200 talep aldıklarını söyleyen Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, "Bir haftada hepsini satarım" dedi..

kilis valisi süleyman tapsız Haberi

kilis valisi süleyman tapsız

Süleyman Tapsız kimdir?

Süleyman Tapsız, 1966 yılında Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde doğdu. 1989’da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.


1990 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı.


Yabancı dil ve mesleki eğitimi için İngiltere’nin Torquay ve Exeter şehirlerinde bulundu.


Sırasıyla; Konya-Doğanhisar ve Denizli-Akköy’de vekaleten, Sivas- Altınyayla, Ağrı-Diyadin, Gümüşhane-Şiran, Şanlıurfa-Akçakale, Kayseri-Yeşilhisar ve Zonguldak-Devrek’de Kaymakam olarak çalıştı.


2006 yılında İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında görev aldı.


2007-2010 yılları arasında İçişleri Bakanı Özel Kalem Müdürü olarak çalıştı. 2010-2012 yılları arasında Burdur Valisi olarak görev yaptı.


01.08.2012 tarih ve 2012/3511 sayılı kararname ile Kilis Valisi olarak atanmıştır.


Evli ve 3 çocuk...