02 / 05 / 2024

Kilis Yukarı Afrin Barajı ödenek

Kilis Yukarı Afrin Barajı ödenek

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Yukarı Afrin (Kilis İçmesuyu) Projesi (GAP)” kapsamındaki Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları ne durumda?

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları son hız devam ettiğini söyledi.Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilislilerin yıllardır hayalini kurduğu Afrın barajının AK Parti iktidarında faaliyete geçeceğini ifade etti

ÖİB Kilis'teki 6 arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kilis Deveciler Mahallesi'nde bulunan 6 arsanın özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kilis Belediyesi Mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’e ve Kilislilere yakışır bir tesis olacağını belirtti.

Kilis Belediyesi mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi.

Ağustos ayında Kilis'te 275 konut satıldı!

Kilis'te, Ağustos ayında 275 adet konut satıldı. Kilis tüm iller içinde 64. sırada yer aldı ve Türkiye genelinde satışı yapılan 112 bin 463 konutun yüzde 0,2'si kadar paya sahip oldu.

Kilis’te Ağustos ayında 275 adet konut satıldı!

Kilis tüm iller içinde 64. sırada yer aldı ve Türkiye genelinde satışı yapılan 112 bin 463 konutun yüzde 0,2’si kadar paya sahip oldu. Ağustos ayında gerçekleşen 275 konut satışının 198’i ilk satış olarak, 77’si ikinci el satış olarak gerçekleşti.

Yukarı Hereke Kültür Merkezi ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Yukarı Herekeye yapılacak olan Kültür merkezi ihalesi gerçekleştirildi.İhaleye 4 firma teklif verdi.En yüksek teklif 1 milyon 386 bin tl ile Nüa İnşaat tarafından verildi...

İzmir Yukarı Mahallesi ibadet alanı imar planı askıda!

İzmir Kemalpaşa ilçesine bağlı Yukarı Mahallesi, 308 ada, 1, 2, 3, 19 ve 20 parsellerde '' İbadet Alanı '' belirlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi. İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis İslambey Konağı'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği'ne bağışlanan İslambey Konağı'nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.1 milyon 200 bin TL finans edilen konağın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis Yukarı Afrin Barajı ödenek Haberi

Kilis Yukarı Afrin Barajı ödenek

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı'nın son kısmının tamamlanması için 20 milyon TL Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı bütçesine 70 milyon TL ödenek aktarımı gerçekleştiğini söyledi.

Başkan Kara, “Yukarı Afrin Barajının son kısmı için 20 milyon ve ishale hattı için 70 milyon ayırıp Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne aktarılmasını sağlayan ve her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’na tüm Kilis halkı ve şahsım adına şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.