02 / 05 / 2024

kilit taşı nedir

kilit taşı nedir

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan 30 mahallede kilit taşı çalışmasının yapıldığını ve diğer mahallelerde de kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Taşınmaz satış vaadi sözleşmesi nedir?

Taşınmaz satış vaadi sözleşmesine dair pek çok soru sorulmaktadır. Peki Taşınmaz satış vaadi sözleşmesi nedir?

Konya Kadınhanı Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

İlçelerde de kentsel dönüşüm projeleri yürüttüklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kadınhanı millet bahçesi, kilit taş üretim tesisi çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Güneri Civaoğlu Kanal İstanbul'u yazdı!

Gazeteci Civaoğlu Kanal İstanbul için "Uluslararası hukuk ve ülke güvenliğinin kilit taşlarından biri olan Montrö bağlamında iyi niyetli uyarıların, bu büyük ve tarihi projenin geleceği ve çok daha güvenilir hukuk, siyaset ve dış politika ekosistemiyle bütünleşmesine katkısı olabilir" diyor...

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Pamaukkale'ye dev yol yatırımı!

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi'nde yeni açtığı yolları kilit taşlarıyla döşedi. Başkan Gürlesin, çalışmaların sürdüğü mahallede incelemelerde bulundu.

Arhavi İnönü Bulvarı yenilendi!

Artvin Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda kilit taşı yenileme çalışmaları sonlandırılıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden 130 bin ton asfalt!

Şahinbey Belediyesi bir yıl boyunca yeni mahalleler de dâhil 130.131.75 ton asfalt 166.268 m2 kilit taşı çalışması yaptı.

Arhavi İnönü Bulvarı yenileniyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Döşemealtı'nda altyapı çalışmaları yapılıyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı kaldırım, kilit taşı döşeme ve yeni yol çalışmaları devam ediyor.

Beykoz'a 36 bin 676 metrekare parke taşı!

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi, Çiğdem Mahallesi sokaklarında 36 bin 676 metrekare kilit taşı çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Batman'da bu yıl 250 bin ton asfalt serimi yapılacak!

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu sene hedeflediği 250 bin ton asfalt, 250 bin metre kare kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Denizli'de 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşendi!

Denizli Belediyesi, ilçelere 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşedi. Geçen yıl 17 ilçeye yaklaşık 600 bin metrekare beton kilit parke taşı bu yıl 2 katına çıkarıldı.

kilit taşı nedir Haberi

kilit taşı nedir


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan 30 mahallede kilit taşı çalışmasının yapıldığını ve diğer mahallelerde de kısa sürede tamamlanacağını söyledi. 

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. 

Gündeme alınan 8 maddenin görüşmelerinin yapılması için ilgili komisyonlara havalesi yapıldı. Gündeme alınan bir madde ise teklif oy birliği ile kabul edildi. 

Yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, "Çamlıca konutlarımızın bir yandan satışı devam ederken, diğer yandan 2, 3, 4 ve 5 etap konutlarımız hızla tamamlanıyor. Özdemirbey Caddesi'nin devamını 2 şeritten 6 şeride çıkarmak için dutluğa kadar olan bölümde kamulaştırma çalışmamız devam ediyor. Yeşilvadi konutlarımız hızla tamamlanırken, Yeşilvadi parkımız şekillendi, eksiklerini tamamlıyoruz. Akkent ve Narlıtepe semt...