21 / 05 / 2024

Killing Eve dizisinin evi

Killing Eve dizisinin evi

Killing Eve dizisiyle ün kazanan İspanya’nın Barcelona şehrinde bulunan apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor.

Killing Eve dizisiyle ünlenen daire şimdi kiralık!

Killing Eve dizisiyle ün kazanan İspanya’nın Barcelona şehrinde bulunan apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor.

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti?

Araba içerisindeki samimi görüntüleriyle olay yaratan Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın aynı eve yerleştiği iddia edildi.

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

Zırhlı kamyonu lüks eve çevirdiler!

Avusturyalı tasarım şirketi Action Mobil, zırhlı kamyoneti lüks bir eve çevirdi. Adı Action Mobil Globecruiser Family 7500 olan kamyonet görenleri şaşkına çeviriyor.

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Eve icra gelirse ne alır?

Zamanında ödenmeyen borçlar sebebiyle bankalar başta olmak üzere birçok kurum, haciz işlemi başlatabiliyor. Haciz eve de geliyor fakat ev tamamen boşaltılamıyor, lüzumlu eşyalar haczedilemiyor

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

İskansız eve imar barışı ile iskan alınır mı?

İmar barışı ile, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, iskansız eve imar barışı ile iskan alınır mı?

Jeff Bezos eski tekstil müzesini eve çevirdi!

Amazon.com'un kurucusu Jeff Bezos, eski bir tekstil müzesini eve çevirdi. Amerikalı milyarder Washington'ın en büyük evi haline gelen müze için 23 milyon dolar harcadı.

Dükkanı eve çevirenler imar barışına başvurabilir mi?

İmar barışı kapsamında imara aykırı yapılar için yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, dükkanı eve çevirenler imar barışına başvurabilir mi?

Muharrem İnce: Her aileye bir ev, her eve bir maaş!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Her aileye bir ev, her eve bir maaş. Sloganımız bu" dedi...

Eve Internatıonal Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eve Internatıonal Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evren Çalşkan tarafından kuruldu. 

Adele Londra'da 30 milyon Euro değerinde eve taşınacak!

Dünyaca ünlü yıldız Adele memleketi Londra’ya geri dönüyor. 29 yaşındaki star, müziyen eşi Simon Konecki ile 30 milyon Euro değerinde bir eve taşınmayı planlıyor.

Killing Eve dizisinin evi Haberi

Killing Eve dizisinin evi

Killing Eve dizisiyle popülerleşen İspanya’nın Barcelona şehrindeki apartman dairesi internet üzerinden kiralanıyor.

Tarihi yapı, dizinin 3 sezon boyunca ünlü karakteri Villanelle’in yaşadığı yerdi. Orijinal ismi Casa Ramos olan daire, Barcelona’nın Gracia bölgesinde bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Park Guell yakınlarında yer alan tarihi yapı, bir resepsiyon, stüdyo, oturma ve yemek odaları, cam galeri, 2 yatak odası, mutfak ve banyolarından meydana geliyor.

Art Nouveau tarzının benimsendiği apartman, 1906'da Ramos ailesince inşa edildi. Apartmanın ayrıca bahçeye ve özel bir havuzu da bulunuyor. Geceliği 297 pounda oda kiralanabilinen apartman, Barcelona’nın en ünlü apartman daireleri arasında yer...