29 / 04 / 2024

kimler tutuklandı

kimler tutuklandı

Anadolu Alansı'ndan alınan bilgiye göre İstanbul merkezli büyük operasyon kapsamında savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 8 kişi tutuklandı. 27 kişi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü...

Fikret İnan FETÖ'den tutuklandı!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aktaş'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu tutuklandı!

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Bolu Belediyesi İmar Müdürü tutuklandı!

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Bolu Belediyesi İmar Müdürü Settar T. tutuklandı.

TOKİ 2016 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ'nin 2016 yılı indirim kampanyası 22 Ağustos'ta başlıyor. Peki TOKİ 2016 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

Ünlü işadamı Taner Nakıboğlu ve oğlu tutuklandı!

GAZİANTEP’te darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu tutuklandı, Ferhan ve Emre Nakıboğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Çekmeköy'de sahte belgeyle arazi satan 2 kişi tutuklandı!

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Site yönetimleri ne zaman, nasıl, kimler tarafından kurulur?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Site yönetimleri ne zaman, nasıl, kimler tarafından kurulur " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Adana'da çok sayıda kişiyi dolandıran emlakçı tutuklandı!

Adana'da 1 ay içinde 15 kişiden kiralık ev vaadiyle 17 bin lira dolandırdığı ileri sürülen müflis emlakçı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. .

Emlak vergisini kimler ödemeyecek?

Konut sahipleri mart ayında emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye başladı süre mayıs sonuna kadar devam edecek. Konutu olup da kimler vergi ödemekten muaf? Yazımızda ilk olarak ev hanımları ve işsizlere yönelik avantajlara yer veriyoruz.

2016'da çevre temizlik vergisi ödeyenler kimler?

Çevre temizlik vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. 2016 yılına ait vergi ödemelerine 1 Mart'ta başlandı. İlk taksit dönemi 31 Mayıs'ta sona erecek. Peki, 2016'da çevre temizlik vergisi ödeyenler kimler?

2016'da emlak vergisi ödeyenler kimler?

1 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayan gayrimenkul vergilerinin başında emlak vergisi bulunuyor. Bu verginin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Peki, 2016'da emlak vergisi ödeyenler kimler?

kimler tutuklandı Haberi

kimler tutuklandı

İstanbul merkezli operasyon kapsamında savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.

Gözaltında tutuldukları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince öğlen saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ve savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 7 kişinin, sorgu işlemi sona erdi.


Mahkeme, gözaltında tutulan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kardeşi Sebahattin Demir, Kader Demir, Mustafa Bayhan, Yene Çavdar, Selim Velioğlu, Ümit İsa Döğer ve İmren Özbey'in, "rüşvet için anlaşmak suretiyle rüşvet almak ve vermek" suçlarından, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olguların tespit edilmesi nedeniyle tutuklanmasına karar verdi.


Gözaltında tutulduğu İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince akşam saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ve savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi sulh ceza mahkemesine sevk edilen Hasan Yılmaz'ın da sorgu işlemi...