03 / 05 / 2024

kimya gayrimenkul otomotiv

kimya gayrimenkul otomotiv

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor." dedi.

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Houssam DR.Tlemat tarafından kuruldu.

İniakdağ Gayrimenkul Otomotiv Madencilik Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İniakdağ Gayrimenkul Otomotiv Madencilik Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Delavar Ahmadzaı  tarafından kuruldu.

Trampa Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trampa Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Önemli ve Yusuf Ünal Önemli tarafından kuruldu.

Ardan İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardan İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Çalışkan tarafından kuruldu.

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Öztunç ve Shıvan Ezzat M. Barı Buhar ortaklığında kuruldu.

Ashan Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashan Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Belen tarafından kuruldu.

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon'un merkez nakli yapıldı!

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

Dese Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dese Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  Sevinç       Uğur ve   Derya Temuralay tarafından kuruldu.

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Çakmak ve Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Uslu tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

kimya gayrimenkul otomotiv Haberi

kimya gayrimenkul otomotiv

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, kimya sektörünün çok geniş bir yelpazeye hitap ettiğini ve evlerde kullanılan sabundan kağıda, içilen sudan inşaat malzemelerine kadar her şeyin içinde kimya sektörünün bir şekilde etkisinin bulunduğunu belirtti.

- "Türkiye'nin ithalat kalemleri içinde enerjiden sonra kimya sektörü geliyor"

Dördüncü, Türkiye'nin ithalat kalemleri içinde enerjiden sonra en çok para harcadığı ithalat kalemlerinden bir tanesinin de kimya sektörü olduğunu vurgulayarak, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor. Türkiye'nin gelişmesi, 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için hakikaten bizim büyümemiz için çok daha artı değer yaratan yüksek teknolojili ürünlere yönelmemiz şart. Kimya sektörü de bunlardan bir tanesi." diye...