15 / 05 / 2024

kimyasal Sanayi sitelerinde arıtma tesisi denetimi

kimyasal Sanayi sitelerinde arıtma tesisi denetimi

İstanbul'da 1961'ta marangoz, ayakkabıcı gibi üretimler yapmak üzere kurulan ancak aradan geçen süre içinde faaliyet alanlarını kozmetik ve kimyasal üretim gibi çevreyi kirleten işkollarına çeviren küçük sanayi siteleri hakkında araştırma başlatılıyor...

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Gündoğdu tarafından kuruldu.

Adler İnternational Metal Kimyasal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler İnternational Metal Kimyasal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çaylı tarafından kuruldu.

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ural tarafından kuruldu.

Pearly İnşaatçılık Kimyasal Ürünler ve Makina Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearly İnşaatçılık Kimyasal Ürünler ve Makina Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Kasap tarafından kuruldu. 

Kuru Metal Elektrik İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuru Metal Elektrik İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Tarık  Postacı tarafından kuruldu. 

Antalya'nın sanayi sitelerinde tapu sorunu çözüldü!

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Ankara sanayi sitelerindeki 252 bina metruk bina yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri sanayi sitelerinde bulunan 252 adet metruk binayı yıktı.

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Şaşmaz tarafından kuruldu. 

Med Kimyasal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Kimyasal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 40 bin TL sermaye bedeli ile Aladdin Enes Bölükcü tarafından kuruldu.

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

kimyasal Sanayi sitelerinde arıtma tesisi denetimi Haberi

kimyasal Sanayi sitelerinde arıtma tesisi denetimi

İstanbul'da kimyasal üretimi yapan sanayi sitelerinde arıtma tesisi yok. Zehirli atıkları kanalizasyona verenler hakkında ihbarda bulunan bir işadamı denetleme yapılmasını istedi.


İstanbul'da 1961'ta marangoz, ayakkabıcı gibi üretimler yapmak üzere kurulan ancak aradan geçen süre içinde faaliyet alanlarını kozmetik ve kimyasal üretim gibi çevreyi kirleten işkollarına çeviren küçük sanayi siteleri hakkında araştırma başlatılıyor. 2012 itibarıyla 105 bin şirketin faaliyet gösterdiği 470 adet küçük sanayi sitesi bulunuyor. Bunların önemli kısmında ise kimyasal atık toplama merkezi ve arıtma tesisi yok. Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) raporlarının da güncellenmediği bu siteler, hem yeraltı su kaynaklarını hem de denizi kirletiyor. Üretim sırasında ortaya çıkan atıkların modern arıtma tesislerinden geçirilmesi gerekirken bunu yapmayan siteler, İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çalışma Bakanlığı tarafından denetime alınıyor. Konuyla...