29 / 04 / 2024

kınalı çağdaşkent satılık 3+1

kınalı çağdaşkent satılık 3+1

Silivri’de inşa edilen Kınalı Çağdaşkent projesinde 3+1 evlerin fiyatları 69 bin liradan başlıyor!

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Grundig 50GGU7900 50inc 4K televizyon Vatan’da indirimli satılıyor. İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Grundig 50GGU7900 50inc 126 cm 4K UHD Android Smart TV Vatan’da indirimli satılıyor. İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Kentsel dönüşümde yeni model ilk Gaziosmanpaşa'da uygulanacak!

Kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın cebinden para çıkmadan evini yenilemesine imkan sağşlayacak olan yeni bir uygulama hayata geçirildi. Aynı yapıdaki tüm daire sahiplerinin imzasının şart koşulduğu yeni model Gaziosmanpaşa’da uygulanmaya başlıyor.

Beykoz Çubuklu'da icradan satılık 23 gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesi'nde yer alan 23 adet gayrimenkul toplamda 107 milyon 821 bin 407 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 7 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

kınalı çağdaşkent satılık 3+1 Haberi

kınalı çağdaşkent satılık 3+1

Kınalı Çağdaşkent projesinde inşaatı tamamlanan ve sahiplerine hemen teslim edilecek olan 3+1 dairelerin fiyatları 69 bin liradan başlıyor. 


Kınalı Çağdaşkent projesinde toplam 1.500 daire yer alıyor. Son etaptaki daire sayısı ise 252. Kınalı Çağdaşkent projesinde 3 oda 1 salon evler 110 ve 130 metrekare olarak çeşitlendiriliyor. 


Anka Yapı tarafından inşa edilen Kınalı Çağdaşkent projesinin yüzde 80’i yeşil alan olarak planlandı. 7/24 güvenliğin bulunduğu Kınalı Çağdaşkent projesinde ayrıca havuzlu, halı saha, basketbol sahası ve çocuk parkı gibi  birçok sosyal tesis yer alıyor.


E-5'e 1 km, Kınalı sahile 2 km uzaklıkta yeni Silivri havaalanına yakın bir lokasyonda ve Silivri hapishanesine 2 km uzaklıkta bulunan Kınalı Çağdaşkent projesinin Çerkezköy Sanayi Siteleri’ne mesafesi ise 7 km.


0212 746 54 44