02 / 05 / 2024

Kınalıada Denizcilik nerede

Kınalıada Denizcilik nerede

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Sessziliği ve bulaşıklarınızı tertemiz yapan bir fiyatperformans ürünü olan Regal Bulaşık Makinesi, En çok aratılanlar arasında. Fiyatı ile de ön plana çıkan makinenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Regal Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Hoover bulaşık makineleri en uygun nerede? Fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ile sıkça tercih edilen Hoover bulaşık makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Kınalıada Denizcilik nerede Haberi

Kınalıada Denizcilik nerede

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü hava,deniz,kara taşıtları ile şehir içi,şehirler arası,kıyı sularında uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak,her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yatkiralamak,deniz taşımacılığı ile ilgili olarak her türlü her tip ve tonajda ulaşım aracının imal,ihraç ve dahili ticaretini yapmak,yurt içinde ve dışında her tip ve tonajda deniz taşıtı imal ettirmek,ithal etmek,satın almak,satmak gemi,yat,kotraların ana ve yardımcı makinelerinin ithal ve ihraç ve dahili ticaretini yapmak,her türlü kara ve deniz taşıtının inşaatı donanımı,bakımı ve işletmesi ile ilgili malzemeleri,techizatını,yedek parçalarının alım,satım,ithalat,ihracat ve dahili ticaretini yapmak.

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kınalıada Mah.Teşrifiye...