29 / 04 / 2024

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 



Karaca, tencere seti, çatal bıçak takımı ve küçük ev aletleri dahil olmak üzere çeşitli ev ve mutfak ürünleri üreten bir Türk markasıdır. Şirket 1953 yılında kurulmuştur ve merkezi İstanbul, Türkiye'dedir. Karaca'nın sunduğu ürünlerden bazıları arasında tencere tavalar, fırın kapları, mutfak gereçleri ve kahve makineleri yer alıyor. Yüksek kaliteli ürünleri ve yenilikçi tasarımlarıyla tanınan marka, hem işlevsel  hem de şık ürünler üretmesiyle tanınır.


Tam 6 Pişirme Fonksiyonuyla 

Sağlıklı kızartmalardan köz lezzetinde  Fırın/ Izgara tariflerinden sağlıklı ev yoğurduna, ısıtmadan sebze ve meyve kurutmaya varana kadar uzanan hazır programlarıyla Karaca Air Pro Cook Köz ile her tarifinizin lezzetine sağlık katabilirsiniz. 

Air Fry

Sadece 1 kaşık yağ ve tek tuşla; anne elinden çıkmış gibi sağlıklı patates kızartmaları, dışı çıtır çıtır içi sulu sulu tavuk kızartmaları ve nefis sebze kızartmaları  hazırlayabilirsiniz.

Közleme 

Sebzelerinizi Karaca Air Pro Cook Köz ile sadece 1 kaşık yağ vasıtası ile nefis Hünkar Beğendi, Ali Nazik ve daha birçok leziz yemekler hazırlayabilir; közleyerek yapılan tüm mezeleri de sadece bir tuşa basarak hazır hale getirebilirisiniz. 

Fırın/Izgara 

Her yeri eşit derecede pişmiş mangal lazzetinde yumuşacık gibi etler ya da fırın lezzetinde puf puf kabaran kek, börek, ekmekler! hazırlayabilirsiniz. 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev Yoğurdu

Taş gibi ev yoğurdu mayalamak Karaca Air Pro Cook Köz ile çok basit. Dünyanın ilk ve tek ev yoğurdu yapan airfryer’ı; Karaca Air Pro Cook Köz ile yoğurdunuzu basitçe yapabilirsiniz. Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar?

 


Geri Dön