15 / 05 / 2024

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 



 

Sebze ve Meyve Kurutma

Karaca Air Pro Cook Köz’ün Sebze/Meyve Kurutma özelliği aracılığı ile mevsiminde aldığınız lezzetleri sağlıklı bir şekilde uzun süre saklayabilir, nane ve kekik gibi baharatlarınızı kurutabilirsiniz.

Isıtma   

Yemeklerinizi tekrar ısıtmak isterseniz Karaca Air Pro Cook Köz’ün Isıtma seçeneği ile yemeğin ilk günkü lezzetine ulaşabilirsiniz.Üstelik tüm hepsini sıcaklık ve zaman ayarı tuşları yardımıyla kişiselleştirerek, imza tarifinizi oluşturabilirsiniz. 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

#LezzetinizeSağlık Katan Teknolojiler

Circulation Air Tech, hazne içerisinde sıcak hava döngüsünü sağlayan eşsiz bir teknolojidir. Sıcak havayı haznenin içine dengeli yayan bu teknolojiyle  bütün yemeklerinizin her yerini adil bir şekilde pişirebilirsiniz.

Less Fat Technology

Less Fat Technology ile anne elinden çıkmış gibi kıtır kıtır patatesleri, dışı çıtır çıtır  içi sulu sulu tavukları ve lezzetli sebze kızartmalarını  sadece 1 kaşık yağ kullanarak sağlıkla hazırlayabilirsiniz.  

Easy Wash Tech

Karaca Air Pro Cook Köz’ü temizlemek de çok kolay! Hem çıkarılabilir haznenizi hem de hazne içerisinde biriken yağların kolayca temizlenmesini sağlayan pişirme  ızgarasını bulaşık makinesinde rahatça yıkayabilirsiniz.
Pişirme ızgarası; Pişirme haznesindeki malzemeleri yükselterek havanın malzemelerin altında ve çevresinde dolaşabilmesini sağlar, bu sayede yemeğinizin her yeri eşit sıcaklıkta pişer. 

KARACA AİR PRO 07 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.karaca.com


Hepsiburada         : 2.999,00 TL

Akakçe              : 2.999,00 TL

Karaca              : 2.999.00 TL

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 07 Ocak 2023 tarihinde saat :01:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.91 Türk Lirası, altının gramı ise 1123 Türk Lirası değerinde.

 Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı! 

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour'da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön