30 / 04 / 2024

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour'da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour'da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Bu telefonlar sizi eskilere taa ilk telefon almaya başladığımız dönemlere götürecek. Teknolojinin sınırlı aşamada olduğu, megapikselleri düşük ama çok keyif aldığımız zamanlara.  Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon nostaljiyi tavan yaptıracak. Peki Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon fiyatı ne kadar? İş



Alcatel, bir cep telefonu ve diğer telekomünikasyon ekipmanı markasıdır. Şirket, 2004 yılında Fransız Alcatel-Lucent ve Çinli TCL Communication'ın ortak girişimi olarak kuruldu. Bugün, Alcatel'in sahibi Nokia'dır ve dünya çapında çeşitli pazarlar için bir dizi akıllı telefon ve özellikli telefon modeli üretmektedir.

Alcatel 1066G (Alcatel Türkiye Garantili)

Nostaljik görünümleri ile ilgi gören  tuşlu telefon çeşitleri, ufak tasarımları ile pek çok kişinin ilgisini çeker. İlk çıkan serilerinden beri büyük alakaya mazhar olan tuşlu cihaz modelleri, yenilenen özellikleriyle birlikte çok daha kullanılabilir hale geldi. İdeal ebatıyla ön plana çıkan Alcatel 1066G serisi, 1.8 inç ekran boyutuna sahiptir.
 Alcatel 1066G ekran boyutu fonksiyonları standart telefon boyutlarına yakındır. Bu vesile ile elinizde kibar bir duruş sergiler ve taşıması da basittir.

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Rahat kullanıma sahip olan Alcatel 1066G modeli 400 mAh pil kapasitesine sahiptir. 400 mAh Alcatel 1066G pil kapasitesi 3 saat konuşma süresi ile kullanıcılarına mutluluğu yaşatır. 2G teknolojiyle  işleeyen Alcatel 1066G serisi, 130 saat bekleme zamanıyla uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Üstelik modelin içerisinde yer alan pil; şişme, bitme gibi durumlarda değiştirilebilir.  Bu sayede piliniz ömrü azaldığında yenileyebilirsiniz. Batarya Micro-USB şarj çıkışına sahiptir. Şarjınız sona geldiğinde kısa bir süre içerisinde şarj edebilir, telefonunuzu kullanmaya  kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ürün Hakkında Temel Bilgiler

Yetişkinler için oldukça ideal olan Alcatel 1066G serisi, basit kullanımı ile nodtalji severlerin sevgiisini kazanıyor. Cihazın yapımında kullanılan teknik yapı pek çok avantajı arkasından getirir.  Gelişmiş ekran özelliklerine sahip olan cihaz, kullanıcı memnuniyetini üst düzeye çıkarır. Peki Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon fiyatı ne kadar?


Geri Dön