28 / 04 / 2024

Lâl Pırlanta'dan baget yüzüklere yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Lâl Pırlanta'dan baget yüzüklere yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Lâl Pırlanta'dan dev müjde! Lâl Pırlanta, Baget Pırlanta Yüzüklerde yüzde 60 indirim sundu. Peki, Lâl Pırlanta'da baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...



Lâl Pırlanta'dan Baget Pırlanta Yüzüklerde yüzde 60 indirim gleldi. Herkesin ilgisini çeken baget pırlantalar Lâl Pırlanta'da indirime girdi. Bu indirimden faydalanmak  isteyen kişiler Lâl Pırlanta baget pırlanta yüzük fiyatlarını araştırıyor.

Baget kesim pırlanta, pırlantanın dikdörtgen bir yapı ile dizayn edilmesi sonucu oluşturulan modern bir pırlanta modelidir. Baget kesim pırlanta klasik yuvarlak kesim pırlantaya göre oldukça farklı ve sıradışı bir görünüme sahiptir. Baget kesim baguette cut kesim anlamına gelen bir kesim tekniğidir. 14 faset kesim yüzeyine sahiptir. Faset ışığı yansıtan açılı yüzeylere verilen isimdir. Bu kesim şeklinde toplam derinlik kesim şeklinden dolayı ışık yansımasını etkilemez. Klasik kesim pırlantaya göre parlaklığı daha az olsa da büyüleyici bir ışıltısı vardır. Standart kesim pırlantaya göre daha sıradışı olan baget kesim pırlanta farklı bir güzellik arayanlar için ideal bir modeldir. 

Lâl Pırlanta dan baget yüzüklere yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Pırlanta takılarınızın baget kesim ve klasik kesim kadar parlak bir yapıda olmasını isterseniz daha yüksek karat bir pırlanta ile tasarlanmış takıları tercih etmelisiniz. Baget pırlantanın klasik kesime göre daha az parlamasına rağmen kesim formundan dolayı çok daha dikkat çekici takılar olduğunu da bilmelisiniz. Baget kesim usta ellerde yapıldığında yüzüğün bir yüzeyinden giren ışık diğer yüzeylere yansıyarak çok güzel bir görsel ışıltı sergiler. Baget pırlanta evlilik teklifi, nişan, düğün, doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıldönümü, anneler günü gibi tüm özel günlerde sevdiğiniz bayanlara hediye edebileceğiniz en güzel pırlanta takılardır. Sevdiklerinizi mutlu etmek için bu sıra dışı pırlanta takılar eşsiz güzelliği ile ideal bir seçim olur. Her kadının rüyası olan pırlanta takıların en modern hali olan baget kesim pırlanta takılar büyüleyici ışıltısı ile sevdiklerinizin kalbinde yer almanızı sağlar. 

Peki, Lâl Pırlanta'da baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön