03 / 05 / 2024

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı! 

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı! 

Türkiye'de seyreden dalgalı kur, her şeye olduğu gibi telefon fiyatlarına da etki ediyor. Samsung'un yeni çıkan telefonu Galaxy S23 içinde merakla fiyat merakı başladı. Samsung hayranları fiyat merakını bu haberle giderebilirler. Peki Samsung Galaxy S23 fiyatı ne olacak?



Samsung Galaxy, Güney Koreli şirket Samsung Electronics tarafından üretilen bir mobil cihaz markasıdır. Marka, akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatler dahil olmak üzere geniş bir cihaz yelpazesi içerir. Samsung Galaxy cihazları şık tasarımları, yüksek kaliteli ekranları ve yenilikçi özellikleriyle bilinir. Samsung Galaxy akıllı
 telefonların bazı popüler modelleri arasında Galaxy S serisi ve Galaxy Note serisi bulunmaktadır. Samsung Galaxy markası ayrıca Galaxy Tab S ve Galaxy Tab A gibi bir dizi tablet içerir. Samsung, Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarında yüksek giderli bileşenler kullanacak. Bunların arasında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC işlemcisinin hız aşırtmalı  bir sürümü ve a 200MP ana kamera da var.

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23 ün iddia edilen fiyatı! 

Buna rağmen, bir Güney Kore teknoloji yayını olan Maekyung'da yayınlanan yeni bir raporda, Samsung, Galaxy S23 serisini de Galaxy S22 serisi gibi ücretlendirecek.  Yani Samsung, sıradaki amiral gemisi serisinden daha az kar elde etmeyi göz önüne almış olabilir. Peki Samsung Galaxy S23 fiyatı ne olacak?


Geri Dön