17 / 05 / 2024

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı! 

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı! 

Türkiye'de seyreden dalgalı kur, her şeye olduğu gibi telefon fiyatlarına da etki ediyor. Samsung'un yeni çıkan telefonu Galaxy S23 içinde merakla fiyat merakı başladı. Samsung hayranları fiyat merakını bu haberle giderebilirler. Peki Samsung Galaxy S23 fiyatı ne olacak?



Eğer Samsung cep telefonlarının yeni serisinde ücretleri yükseltirse, 
bu durumda Apple iPhone 14 serisi ile rekabet imkanını elinden kaybedecek. Muhtemelen Samsung da bunun farkında ve ücret konusunda taviz vermenin daha doğru olacağını düşünüyor.

Güney Koreli teknoloji liderinin, şirketin faaliyet karında daha fazla düşüş manasına gelse bile Galaxy S23'ü Galaxy S22 ile aynı fiyatlarla raflara çıkartması özellikle Samsung hayranları için de güzel bir gelişme olacaktır. Eğer rapor doğru çıkarsa, Galaxy S23'ü 750 dolar, Galaxy S23 Plus'ı 900 dolar ve Galaxy S23 Ultra'yı 1.100 dolar  seviyesinde bir ücretlendirme ile birlikte raflarda görebiliriz.

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23 ün iddia edilen fiyatı! 

 iPhone 15 serisi akıllı telefonlar, çok büyük bir ihtimalle iPhone 14 serisine oranla daha da yüksek ücretlerle satılacak. Bu da Samsung'a, senenin sonlarına doğru Galaxy S23 serisi akıllı telefonların fiyatlarını artırma şansı tanıyabilir. Ama şimdilik, Galaxy S23 serisinin S22'ye göre daha yüksek  bir ücretlendirme ile satılmasını beklemiyoruz...

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour'da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5'in özellikleri sızdırıldı

Tesla'nın pabucu dama atıldı! Rekabet kızışıyor


Geri Dön