29 / 04 / 2024

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5'in özellikleri sızdırıldı

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5'in özellikleri sızdırıldı

Tam bir fiyat performans ürünü olan Poco akıllı telefon serisinin x5 modelinin çıkacağı iddia edildi. Poco özellikleri ile amiral gemisi telefonlara kafa tutan model için Poco hayranları sabırsızlanıyor. Peki  Poco x5 ne zaman çıkacak?



Poco markası, üst düzey özelliklere ve nispeten düşük fiyatlara özelliklere sahip akıllı telefonlar üretmesiyle tanınır. Bazı popüler Poco akıllı telefon modelleri arasında Poco F1, Poco X3 Pro ve Poco M3 bulunur. Bu telefonlar dünyanın birçok ülkesinde mevcuttur ve güçlü performansları ve paranın karşılığı ile tanınırlar.


Poco’nun yeni orta-üst seviye telefonu ortaya çıktı. 6,67 inç FHD+ OLED ekrana yer veren Poco X5 Pro, 108 Megapiksellik ana kameraya sahip olacak.  Tasarım tarafında da bazı değişikliklere gitmeyi planlayan Çinli üretici, lansmanı ay sonunda yapabilir.

Poco X5 Pro özellikleri neler?

shiftdelete'de çıkan habere göre, Çinli üreticiden açıklanan yeni raporlara göre, Poco’nun orta-üst segmente hitap eden yeni modeli X5 Pro, Ocak ayının son haftasında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.
 X5 Pro’nun 1080×2400 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz’e kadar yenileme hızına sahip 6,67 inç FHD+ OLED ekrana sahip olması bekleniyor.

12 GB’a kadar RAM ve 256 GB hafızaya yer veren yeni Poco ürünü, Qualcomm Snapdragon 778G yonga setinden gücünü alıyor. Cihaz,  67W hızlı şarj destekli 5.000mAh pil ömrüne sahip olacak.

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5 in özellikleri sızdırıldı

Kamera tarafında ise X5 Pro’nun 108 Megapiksel ana sensör, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro olmak üzere üçlü arka kamera dizilimine sahip olması en büyük beklenti. Ön tarafında 16 Megapiksel ekrana gömülü kamera bulunacak. Peki Poco x5 ne zaman çıkacak?


Geri Dön