16 / 05 / 2024

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5'in özellikleri sızdırıldı

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5'in özellikleri sızdırıldı

Tam bir fiyat performans ürünü olan Poco akıllı telefon serisinin x5 modelinin çıkacağı iddia edildi. Poco özellikleri ile amiral gemisi telefonlara kafa tutan model için Poco hayranları sabırsızlanıyor. Peki  Poco x5 ne zaman çıkacak?



Sızıntıya göre, X5 Pro’nun teknik özellikleri Redmi Note 12 SE’ye çok büyük benzerlik gösteriyor. Ancak buna karşılık tasarım tarafında bazı değişiklikler bulunuyor. Poco X4 Pro’daki gibi ekrana gömülü bir özçekim kamerası ve arka tarafında metalik bir görünüm sunacak.

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5 in özellikleri sızdırıldı

Poco akıllı telefonlar genellikle iyi yapı kaliteleri ve performanslarıyla tanınır. Marka, yüksek özellikli telefonları nispeten düşük fiyatlara sunma konusunda bir üne sahiptir ve bu, paranın karşılığını iyi arayan kullanıcılar arasında popüler olmalarına yardımcı olmuştur. Spesifik özellikler ve yetenekler  açısından, Poco telefonlar modelden modele değişir, ancak birçoğu yüksek çözünürlüklü ekranlar, güçlü işlemciler ve iyi kamera özellikleri gibi özellikler sunar. Herhangi bir akıllı telefon markasında olduğu gibi, her modelin kalitesinin değişebileceğini ve bir satın alma işlemi yapmadan önce yorumları okumak ve kendi araştırmanızı yapmak her zaman iyi bir fikirdir.

Tesla'nın pabucu dama atıldı! Rekabet kızışıyor

Uzmanlar açıkladı! Oranları görenler gördüklerine inanamadı

Zamdan onlarda etkilendi! Steam o listeyi paylaştı! 


Geri Dön