14 / 05 / 2024

kınalıada üniversitesi

kınalıada üniversitesi

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Kartal Yakacık Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal Yakacık 11847 ada, 304 parsel, 11807 ada 305 parsel, 2694 ada, 307 parsel, 2694 ada, 234 parsel ve 11786 ada, 306 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

kınalıada üniversitesi Haberi

kınalıada üniversitesi

Kınalıada halkı için çok verimli projeleri olduğunu söyleyen AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, kötü giden koşulları düzelteceğini ifaede etti. Vural, “Kınalıada’daki mahalle teşkilatımla istişarelerimiz sonucu ortaya çıkarttığımız, halkın talebine istinaden verdiğimiz bir futbol kampı projemiz var. Sosyal tesis projemiz var. Futbol kampını yaparken sahil güzelleştirme projemizi de yapacağız. Patipark projemizi dört Ada’ya yaptığımız gibi Kınalıada’da da yapacağız. Çok güzel bir gençlik kampı projemiz de var. Kınalıada’nın görünümü olduğu gibi yenilenecek. Ulaşım ile alakalı fayton olmadığı için de akülü araçlarla ilgili bir projemiz var. Sanat eğitim merkezi projemiz Kınalıada’da da olacak. Müzik stüdyosu, seramik, resim atölyeleri gibi etkinlikleri olacak. Benim şuan da açıklamadığım bir projem daha var. Adalar’a bir vakıf üniversitesi kurmak istiyorum. Her adada birer...