17 / 05 / 2024

Kınaş Beyza iletişim

Kınaş Beyza iletişim

Kayseri Kınaş Beyza Evlerinde yer alan daireler 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kınaş Beyza iletişim, fiyat listesi ve ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor...

Kınaş Beyza daire fiyatları!

Kınaş Beyza daire fiyatları kapsamında daireler minimum 200 bin TL'den başlıyor maksimum ise 230 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kayseri Kınaş Beyza Evlerinde teslimler 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim!

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim için satış ofisiyle 0212 454 45 50 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 249 bin 787 metrekare inşaat alanına sahip proje İhlas Yapı imzası taşıyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim!

Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kınaş İnşaat'ın yeni projesi Seyri İstanbul Topkapı'da 354 daire, 48 mağaza ve 48 ofis olacak...

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Manzara Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. B ve C bloğu satışa sunulan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Soğanlık AND Kartal iletişim!

Soğanlık AND Kartal iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Kınaş Beyza iletişim Haberi

Kınaş Beyza iletişim

Kınaş Yapı tarafından hayata geçirilen Kınaş Beyza Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Lokasyon olarak Kayseri'de konumlandırılan Kınaş Beyza Konutlarında sadece 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Toplamda 46 adet konuttan meydana gelen Kayseri Kınaş Beyza projesinde dairelerin alanları 173 metrekare olarak belirlendi. Kayseri Kınaş Beyza daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 200 bin TL'den başlıyor.




Kayseri Kınaş Beyza'da yetişkin oyun alanları, çocuk oyun alanları, otopark, çocuk parkı, güvenlik ve fitness salonu gibi imkanlarda mevcut. Kınaş Beyza Kayseri fiyat listesi şöyle:


Kayseri Kınaş Beyza daire fiyatları:


Kınaş Beyza satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 200 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor. 


Kınaş Beyaz teslim...