02 / 05 / 2024

Kınaş İnşaat istanbul projeleri

Kınaş İnşaat istanbul projeleri

Sancaktepe, Şerifali, Topkapı ve Bakırköy olmak üzere 4 ayrı lokasyonda projeleri bulunan Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, "İstanbul'a ilk defa giriyoruz ve pazarı tanımak istiyoruz. Bu nedenle işe önce butik projelerle başladık" diyor...

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Irına İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Irına İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Iryna Güngör tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli İle Hesna Özdemir ve Yılmaz Ümit Kocagil tarafından kuruldu.

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te  5 milyon 550 TL sermaye bedeli ile Deniz Muslubaş tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Kınaş İnşaat istanbul projeleri Haberi

Kınaş İnşaat istanbul projeleri

Sektörde 29 yıllık tecrübeye sahip Kınaş İnşaat, Kayseri'deki başarılı projelerinin yanı sıra İstanbul'da da konut inşa ediyor.


Sancaktepe, Şerifali, Topkapı ve Bakırköy olmak üzere 4 ayrı lokasyonda projeleri bulunan Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, "İstanbul'a ilk defa giriyoruz ve pazarı tanımak istiyoruz. Bu nedenle işe önce butik projelerle başladık" diyor.


KAYSERİ'de konut sektörünün en önemli oyuncularındım biri olan Kınaş İnşaat, yenilikçi projeleriyle dikkat çekiyor. Müşterilerini dinleyerek onların talepleri doğrultusunda konutlar inşa eden Kınaş İnşaat, bugün kentte villalardan sosyal konutlara birçok farklı projeye imza atıyor. Ancak şirketin çalışmaları sadece kayseri ile sınırlı değil. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da yeni projelere start veren Kınaş İnşaat'ın İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, 4 ayrı lokasyonda inşaatı süren butik projeler vesilesiyle İstanbul pazarını tanımak istediklerini söylüyor. Hedeflerinin İstanbul...