06 / 05 / 2024

kınaş topkapı konut projesi

kınaş topkapı konut projesi

Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinin inşaat çalışmaları Şubat 2016'da yapılacak lansmanla birlikte başlayacak. Kınaş İnşaat imzasını taşıyan Seyri İstanbul Topkapı projesinde konut, ofis ve mağazalar olacak...

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Nidapark Küçükyalı'da konut ve ticari ünite sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nidapark Küçükyalı projesinde konut ve ticari ünite sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan da olmayan da şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan olmayan herkes şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca vatandaş ve dolar yatırımcısı son dakika dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

3600 ek gösterge şaşkına çevirdi! İkramiye ve maaşlar peş peşe artıyor! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merakla beklenen memur zammı yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Memurlar bir artışı da 3600 ek gösterge ile yaşayacak. 3600 ek gösterge şaşkına çevirdi! İkramiye ve maaşlar peş peşe artıyor! Şimdi bu rakamlara bakın!

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Altın fiyatlarının ne olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Çiftçiler dikkat! Rakamlar bir bir açıklandı, duyan şaşkına döndü! Buğday, arpa, mısır.. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa son dakika buğday, arpa, mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Rakamlar bir bir açıklandı, duyan şaşkına döndü! Buğday, arpa, mısır.. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Peş peşe açıklanan zamlı rakamlara şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Şimdi peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

kınaş topkapı konut projesi Haberi

kınaş topkapı konut projesi


Seyri İstanbul Rezidans projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Topkapı'da Kınaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesi 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinin toplam inşaat alanı 77 bin metrekare. Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinde 354 daire, 48 ofis ve 48 mağaza yer alıyor.


Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesi, E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor.


Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinin çalışmaları Şubat 2016 yılında başlıyor. Topkapı Seyri İstanbul Rezidans projesinde daire alanları 68 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.



Tel: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Gülcihan...